Vanhan kylpyhuone pesu

*VANHA KYLPYHUONE PUHTAAKSI NANOMAXIN K1 EMÄSPESUAINEELLA JA ALKOHOLILLA*

*Kohde: Vanhan omakotitalon kylpyhuone jalasjärvellä, Etelä-Pohjanmaalla

*Taustatietoa: *Asunto on valmistunut vuonna 1983 ja se on omassa käytössä maaseudaulla perheemme loma-asuntona. Talossa on uima-allas, mutta kylpyhuoneen seinät eivät olleet enää kauneimmillaan. Laattapinnoille sekä suihkuseinälle on tarkoitus tehdä nanokäsittely Nano Maxi-tuotteilla.

*Lähtötilanne: *Kylpyhuoneen seinät ovat todella likaiset. Ajattelin ensin, että happopesu on valttämätön. Päätin kuitenkin kokeilla Nanomaxin K1 pesuainetta. K1 pesuaina on erittääin tehokas rasvan poistaja.

 

*KYLPYHUONEEN PESU*

Nano Maxi K1 emäspesuaine on kätevässä 1-litran suihkupullossa. Suihkutin pesuainetta noin puolisen neliötä kerralla laattapinnalle ja tiskiharjalla pesin kaikki saumat. Hämmästyin, miten 35 vuotta vanhat laattaseinät ja saumat puhdistuivat lähes uuden veroisiksi ilman happopesua! Huuhtelin pesuainajäämät pois.

*ALKOHOLIPESU*

Puhdistustyö viimeistellään alkoholilla “Vorreiniger” (isopropyylialkoholi eli toiselta nimeltä isopropanoli), jonka jälkeen pintoihin ei enää saa koskea ennen nanokäsittelyä. Vanha suihkutermostaattikin muuttui uuden veroiseksi. Olen tilannut kromattuja pintoja varten sitä varten erikseen suunnitellun käsittelyaineen, joten kylpyhuone jäi nyt odottamaan jatkokäsittelyjä.

Valikko