Usein kysytyt kysymykset

Yleiset ehdot
Asiakas
Tietosuoja
Hinnat, takuu ja tuotteet
Toimitustavat
Toimitusaika
Maksutavat
Palautusoikeus
Reklamaatiot
Riita-asiat
Yleiset ehdot

Verkkokauppa on Nanoee Oy:n (2706665-9) ylläpitämä. Näitä sopimusehtoja sovelletaan Nanoee Oy:n ja sen asiakkaiden välisessä kauppasuhteessa. Nanoee Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja yksipuolisesti ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassaolevia ja hyväksyttyjä sopimusehtoja, jotka ilmenevät Nanoee Oy:n verkkosivujen Tilaus- ja toimitusehdot-sivulla. Nanoee ei vastaa vahingoista, jotka aiheutuvat force majeure -esteistä. Tällaisia esteitä ovat ennalta-arvaamattomat seikat tai olosuhteet, joihin Nanoee Oy ei toiminnallaan voi vaikuttaa ja jotka eivät ole kohtuudella ratkaistavissa. Nanoee Oy on velvollinen ilmoittamaan asiakkaalle ensi tilassa tällaisista esteistä.

Asiakas

Nanoee Oy myy tuotteita kuluttaja- ja yritysasiakkaille. Nanoee Oy:n verkkokaupassa noudatetaan kuluttajasuojalain 6. luvun etäkauppalakia.

Asiakkaan on tilausta tehdessään velvoitettu luovuttamaan sellaiset yhteystietonsa, jotka sisältävät vähintään nimen, osoitteen, puhelinnumeron sekä sähköpostiosoitteen tilauksen ja tilausasiakirjojen toimittamista varten. Nanoee Oy antaa Toimitusaika-arviot Nanoee Oy:n varastotilanteen ja päämiesten antaminen tilausaika-ja toimitusaika-arvioiden perusteella. Nanoee Oy ei ole vastuussa ennalta-arvaamattomien muutosten aiheuttamista viivästyksistä, mutta on velvollinen ilmoittamaan näistä asiakkaalle ensi tilassa.

Tietosuoja

Nanoee Oy tallentaa asiakkaidensa tiedot ylläpitämäänsä asiakasrekisteriin, jonka tietoja käytetään ainoastaan asiakassuhteen hoitamiseen. Nanoee Oy ei luovuta asiakastietoja kolmansille osapuolille suoramarkkinointitarkoituksiin. Asiakkaamme voi kieltää tietojensa käytön ja käsittelyn markkinointitarkoituksiin olemalla yhteydessä Nanoee Oy:hyn. nanomaxi.fi-verkkosivustolla käytetään evästeitä. Näillä nopeutetaan ja saadaan asiointi paremmaksi ja niitä voidaan käyttää lisäksi tarjousten ja mm. tuotesuositusten tarjoamiseen. Asiakas voi kieltää evästeiden käytön muuttamalla asetuksia omasta verkkoselaimestaan.

Hinnat, takuu ja tuotteet

Nanoee Oy:n verkkokaupan hinnat ovat euroissa (€) ja sisältävät arvonlisäveron (24 %). Tuotteiden takuu määräytyy tuotteen valmistajan takuuehtojen mukaisesti. Tuotehintoja ja toimitushintoja päivitetään säännöllisin väliajoin Nanoee Oy:n verkkokaupassa. Nanoee Oy varaa oikeuden myös teknisistä ja inhimillisistä virheistä johtuvien hintojen korjauksiin ja tarkistuksiin.

Kunkin tuotteen toimituskulut ovat nähtävissä tilausta tehtäessä. Jos tuotteella on muusta tuoteryhmästä poikkeavat toimituskulut tai -tavat, lopulliset toimituskulut määräytyvät ostoskorissa.

Tilaus voidaan tarvittaessa jakaa useampaan lähetykseen. Nanoee Oy jälkitoimittaa tuotteet veloituksetta. Nanoee Oy varaa myös oikeuden olla toimittamatta tilausta, mikäli tuotetiedoissa on ollut hintavirhe (esim. tuotteella ei ole hintaa lainkaan), tai jos tuotetta tai sitä korvaavaa tuotetta ei ole enää saatavilla (tilanteita aiheutuu satunnaisesti hakukoneiden säilöessä vanhoja tuotetietoja muistiinsa). Halutessanne lisätietoja Nanoee Oy:n verkkokaupan toimitusehdoista, voitte vapaasti olla yhteydessä Nanoee Oy:hyn. Nanoee Oy varaa oikeuden olla toimittamatta tuotteita jälleenmyyjille.

Toimitustavat

Verkkokaupassamme ovat valittavana seuraavat toimitustavat:

  • Matkahuolto – Bussipaketti
  • Matkahuolto – Lähipaketti
  • Matkahuolto – Jakopaketti
  • Posti – Nouto Postista
  • Posti – Kotiinkuljetus
Toimitusaika

Tilauksen normaali toimitusaika on yleensä 1-4 arkipäivää. Mikäli tuote on tilapäisesti loppunut varastostamme, kestää toimitus normaalisti 7-14 arkipäivää. Mikäli tilattua tuotetta ei ole enää saatavilla, ilmoitamme siitä sähköpostilla tai puhelimitse. Tilaus pyritään lähettämään kerralla mutta poikkeustapauksissa tuotteet saatetaan toimittaa useammassa erässä.

Maksutavat

Tilaukset maksetaan ostosten teon yhteydessä Checkout-maksupalvelun kautta.
Käytössäsi ovat seuraavat maksutavat:

Palautusoikeus

Voit palauttaa ostamasi tuotteen – joka on samassa kunnossa kuin ostohetkellä ja kun liität palautuksen mukaan kopion lähetysluettelosta tai laskusta – 14 päivän kuluessa tuotteen ostamisesta tai vastaanottamisesta ja saat rahasi takaisin. 14 vrk:n palautusoikeus koskee kaikkia nanomaxi.fi-verkkokaupasta ostettuja tuotteita kuluttajasuojalain rajoituksin (HUOM! PALAUTUSOIKEUS EI KOSKE AVATTUJA PAKETTEJA). Palautus- ja kuljetuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla.

Muista aina säilyttää kuitti ostoksistasi.

Ilmoitat meille palautuksesta sähköpostilla info@nanomaxi.fi tai puhelimitse 040 521 9445.

Palautusosoite:

Nanoee Oy
Hitsarintie 11,
37830 Akaa

Palautettavasta tuotteesta tulee pyytää Postilta tai Matkahuollolta kuitti, joka tulee säilyttää. Mikäli palautettu tuote katoaa matkalla, eikä kuittia ole, on vastuu lähettäjällä. Kuitti todistaa Postin tai Matkahuollon vastaanottaneen pakkauksen kuljetettavaksi, jolloin vastuu siirtyy heille.

Reklamaatiot

Kuljetuksessa vaurioituneet lähetykset

Jos tuote on vaurioitunut kuljetuksessa, tee Postissa tai Matkahuollossa heti asiasta vahinkoilmoitus. Ole tämän jälkeen yhteydessä Nanoee Oy:hyn.

Virhe tuotteessa

Jos tilaamassasi tuotteessa on materiaali- tai valmistusvirhe, Nanoee Oy vastaa tuotteen virheistä myös 14 päivän jälkeenkin. Jos havaitset virheen tuotteessa / tilauksessa ota välittömästi yhteys Nanoee Oy:hyn.

Riita-asiat

Riita-asiat pyrimme ratkaisemaan aina asiakkaan eduksi. Mikäli yhteisymmärrykseen ei kuitenkaan päästä, noudatamme Kuluttajariitalautakunnan suosituksia. Lisätietoja Kuluttajariitalautakunnan verkkosivuilla.

Valikko