Puhdistusainetiiviste kotitalouksiin 1L

28,90 

Erikoistarjous! Saat ostoksen kylkiäiseksi 1L ruiskupullon!

Kuvaus

Monipuolinen ja erinomainen puhdistusainetiiviste, joka sopii käytettäväksi kotitalouksissa kaikilla erilaisilla pinnoilla. Tuote on erityisen hyvä esimerkiksi ikkunalasien puhdistuksessa sekä saunojen, pesutilojen ja keittiöiden pesussa. Mikrobit elävät mieluusti kosteissa paikoissa, kuten juurikin kylpyhuoneissa ja muissa tiloissa, mikäli niissä on aika ajoin vesiroisketta. Säännöllinen pesu on siis ulkoisen seikan lisäksi hygieniakysymys. Tutkimusten mukaan miltei puolet ihmisistä välttelee vieraita WC-tiloja huonon hygienian pelossa. Puhdas WC on siis kyläilijöidenkin viihtyvyyden kannalta merkittävä tekijä!

Tämän tuotteen tyyppinen puhdistusainetiiviste on tehokas myöskin saunan lauteiden alusten pesuun. Saunan nurkkiin jää usein muhimaan suuret likakertymät saunojien tuomista saippuajäämistä, ihon rasvasta sekä saunaan kulkeutuvasta likavedestä. Uusi lika tarttuu helposti vanhan päälle. Siksi huolellisesti puhdistusaineella tehty pesukäsittely ehkäisee pinttymiä. Lisäksi on suositeltavaa käyttää OneSystem -kalkinpoistoainetta kaakelipintojen kalkkisaostumien poistoon. Pesutilat olisi hyvä myös käsitellä pesun jälkeen Nano-pinnoiteaineella. Näin jatkossa puhdistuskerrat ovat vaivattomampia ja nopeampia hoitaa.

Keittiöpintojen puhdistuksessa tulisi ottaa huomioon, että pöly ja lika tarttuu helposti rasvaisille tasoille. Kaapeista kannattaa heittää pois vanhat ja käyttämättömät kuiva-aineet ja sen jälkeen käydä hyllyt läpi kostealla pyyhkeellä, joka on kasteltu puhdistusaineliuoksessa. Liesituulettimen kohdalla aineen kannattaa antaa vaikuttaa hieman pidempi tovi. Tietyissä liesituulettimissa on metallinen kestosuodatin, joka on syytä laittaa likoamaan, jotta kaikki rasvajäämät irtoavat. Kun tuulettimet osat on kerran suursiivonnut, pääsee tulevaisuudessa putsaamisesta vähän kevyemmällä vaivalla. Keittiö tulisi muutenkin siivota huolellisesti yleisen hygienian vuoksi muutaman kuukauden välein. Luonnollisesti keittiön siisteys vaikuttaa viihtyvyyteen ja käyttömukavuuteen. Tiskialtaiden ja kodinkoneiden pintojen pesuun oivallinen tuote on esimerkiksi tämä Nano-aine kromille.

Laimennettu puhdistusainetiiviste levitetään puhdistettavalle pinnalle. Tuotteen mukana tulee kätevä 1 litran suihkepullo. Levittämisen jälkeen aineen annetaan vaikuttaa hetken, vaikutusajan pituus riippuu liasta ja sen laadusta. Huuhtele lopuksi pesty pinta huolellisesti vedellä tai pyyhi märällä puhdistusliinalla. Rasvaisten tai öljyisten kohteiden puhdistamiseen tiivistettä voi käyttää laimentamattomana. Tarvittaessa pesua voi auttaa sienellä tai harjalla.

Puhdistusaineen laimennus (riippuen veden kovuudesta):

  • Pinnat keittiössä tai kylpyhuoneessa: 20 ml tiivistettä ja 1 l vettä
  • Lasipinnat ja muut levyt: 20 ml tiivistettä ja 1 l vettä
  • Tekstiilit: 30 ml tiivistettä ja 1 l vettä
  • Lattiapinnat: tiivistettä 20 ml asti ja 5 l vettä

 

Lisätiedot

Pakkauksen koko

1000 ml

Valikko