Tahranpoistoaine 100ml

12,90 

Kuvaus

Tahranpoistoaine on tehokas ja biohajoava tuote vaikeiden tahrojen poistoon. Saksalaisessa testissä OneSystem tahranpoistoaine poisti yli 90 % tahroista. Se on turvallinen käyttää, sillä tuote ei sisällä liuottimia tai muita vastaavia aineita. Näin ollen se sopii myös muovipintojen puhdistukseen. Esimerkiksi muovimattoihin saattaa syntyä ajan kuluessa kellastumia tai jäädä ruostejälkiä. Pesutiloissa oleviin mattoihin tulee useasti kalkkisaostumia sekä pesuainetahroja.

OneSystem tahranpoistoaine sumutetaan käsiteltävälle tahralle ja sen annetaan vaikuttaa muutaman minuutin ajan. Tahra pyyhitään pois kostealla pyyhkeellä tai muulla pehmeällä tekstiilillä. Käsittely voidaan toistaa tahran sitkeyden perusteella 2-3 kertaa. Kannattaa huomioida, ettei hankaa tahraa enää syvemmälle materiaaliin. Syvälle imeytynyt tahra ei välttämättä lähde täysin, mutta useampi käsittelykerta saa likahiukkaset nousemaan vähitellen huuhtelun yhteydessä pinnalle.

Tahrojen poistossa on syytä toimia reippaasti, mutta vasta kun tahran aiheuttaja on tunnistettu ja tiedetään miten materiaalit käyttäytyvät käsiteltäessä. Pitkään materiaalissa ollut tahra on tavattoman sitkeässä, kun sitä lähdetään viimein poistamaan. Se on ehtinyt imeytyä syvälle tekstiilikuituihin. Riskejä huolimattomassa tahran puhdistamisessa ovat esimerkiksi sen leviäminen tai materiaalin värin haalistuminen. Naarmuttavia ja hankaavia välineitä tulee välttää. Oikein tehty tahranpoisto antaa luonnollisesti vaatteille tai kodintekstiileille lisää käyttövuosia. OneSystem tahranpoistoainetta voidaan myös suihkuttaa tahroille hieman ennen materiaalien laittamista pesukoneeseen. Herkkäihoisten kannattaa käyttää suojakäsineitä ainetta käsiteltäessä.

Tahranpoistoaine sopii kaikille materiaaleille ja pinnoille, poistaen kotitalouden hankalimmatkin tahrat. Tuotteen käyttötarkoituksiin kuuluu mm. viini ja tussitahrojen poistaminen matoista sekä öljy- tai muiden ruoka-ainejälkien puhdistaminen keittiön tekstiileistä. Punaviini ja marjat ovat varmasti kaikkein pelätyimmät tahrojen aiheuttajat. Perinteisen matolle läikkyneen viinin lisäksi yleisimpiä ovat puisen pöydän pinnalle kuivuneet punaviinilasin rinkulat tai sohvakankaassa oleva tahra. Punaisen värin viinille antaa rypäleiden kuori ja sen sävy riippuu siitä, kuinka pitkään kuoret ovat saaneet varsinaisen viinin seassa muhia. Myös viinin ikä vaikuttaa väriin. Marjoista taas esimerkiksi mustikka värjää violetiksi kaiken käsistä astioihin – puhumattakaan, jos sitä putoaa pöytäliinalle. Mustikan väri tulee sen päällä olevasta vahakerroksesta. Vinkkinä vielä, että puiselle pöydälle oiva lisähoitotuote on oma Nanopinnoite.

Muuta huomioitavaa: Tuote säilytetään kuivassa ja viileässä tilassa, suljettuna tiiviisti alkuperäispakkaukseen. Avattu tahranpoistoaine tulee käyttää vuoden kuluessa. Ainetta ei saa sekoittaa muiden tuotteiden kanssa. Vältä kosketusta silmien ja limakalvojen kanssa. Mikäli ainetta joutuu silmiin, huuhdellaan roiskeet välittömästi runsaalla vedellä. Tarvittaessa hakeuduttava lääkärin hoitoon.

 

Lisätiedot

Pakkauksen koko

100 ml, 1000 ml

Valikko