OneSystem kalkinpoistoaine 500 ml

12,90 

OneSystem on kalkinpoistoainetiiviste, joka on tarkoitettu kalkkitahrojen poistoon. Kyseiset tahrat syntyvät kovan ja kalsiumpitoisen veden seurauksena. Veden laatu vaihtelee paikkakunnan ja alueen mukaan, samoin siis vesijohtoveden seassa olevan kalkin määrä. Käyttämällä tiivistettä ohjeiden mukaisesti, saa parhaimman tuloksen.

Kuvaus

 

OneSystem on kalkinpoistoainetiiviste, joka on tarkoitettu kalkkitahrojen poistoon. Kyseiset tahrat syntyvät kovan ja kalsiumpitoisen veden seurauksena. Veden laatu vaihtelee paikkakunnan ja alueen mukaan, samoin siis vesijohtoveden seassa olevan kalkin määrä. Käyttämällä tiivistettä ohjeiden mukaisesti, saa parhaimman tuloksen. Puhdistusjälki on huomattava, verrattuna etenkin muihin markkinoilla oleviin vastaaviin tuotteisiin. OneSystem -tiivisteen pääasialliset käyttökohteet ovat mm. kylpyhuoneiden seinä- ja lattiakaakelit sekä suihkukaapit ja suihkujen hanat sekä suutinosat. Kalkki tahrii usein etenkin laattojen saumat ja ne voivat olla vaikeita poistaa muilla keinoilla. Edellä mainittujen ohella tuote sopii erinomaisesti muihinkin pesutiloihin ja sillä voi puhdistaa myös pesualtaat, lavuaarit ja lattiapinnat. Kotitalouksien lisäksi OneSystem on suosittu ammattilaistenkin keskuudessa ja se on käytössä esimerkiksi hotelleissa, ravintoloissa, huoltoasemilla sekä ostoskeskuksissa.

OneSystem -kalkinpoistoaine on omiaan poistamaan kalkin lasiselta tai keraamiselta pinnalta. Näihin pintoihin kuuluvat esimerkiksi erilaiset keittiötasot tai suihkuhuoneiden seinälasit. Tiiviste poistaa kattilakiven ja kalkkisaostumat. Kattilakivi muodostuu, kun kovaa vettä kuumennetaan. Se tarttuu sen kanssa kosketuksissa oleviin pintoihin. Mikäli kattilakivikerros on jo ehtinyt muodostua, kannattaa hankaavat välineet kuten teräsvilla, karkeat pesusienet ja hankausjauheet unohtaa, sillä ne poistavat pinnasta kiillon. Tästä syystä OneSystem -tiiviste on erityisen passeli puhdistusaine! Mikäli askareissa käytettävä vesi on kalkkipitoista tai kovaa, on tämä tuote se, mitä tarvitset ja mitä varmasti käytät jatkossakin.

Herkillä pinnoilla, kuten kivitasot, tuotteen vaikutusaika ei saa olla liian pitkä. Käsittelyn voi toistaa vaikutusajan mukaan. On suositeltavaa, että ainetta kokeillaan ensin pienellä alueella, mikäli puhdistettava pinta on uusi. Tuotetta käytettäessä tulee käyttää käsiä suojaavia kumihanskoja. Pintojen puhdistus onnistuu helposti perinteisellä pesusienellä ja harjalla.

OneSystem puhdistaa myös tahrat PVC-muovista sekä muilta erilaisilta levyiltä, kuten kromilta. Huolellisen puhdistuksen ohella pinnoista kannattaa pitää huolta jatkossakin. Suosittelemme tutustumaan lisäksi Nano-kromipinnoitteeseen, joka levitetään puhdistetulle pinnalle. Aineen annetaan kuivua, jonka jälkeen käsitelty pinta kiillotetaan ja tunnin kuluttua se on valmis käyttöön. Pinnoite on pitkäkestoinen suoja vettä, likaa ja rasvaa vastaan. Aineen vaikutus perustuu kemialliseen nanoteknologiaan.

Käyttö: OneSystem -kalkinpoistoaine on tiivistetuote ja se laimennetaan vedellä suhteessa 1:3, tarvittaessa jopa 1:5. Tuotetta ei saa käyttää laimentamattomana. Puhdistettava kohde tai pinta käsitellään esimerkiksi sienellä ja aineen annetaan vaikuttaa hetki. Sen jälkeen se pestään tai pyyhitään pois. Avattu tuotepakkaus on käytettävä 6-12 kuukauden sisällä. Huom! Älä käytä laimentamatonta liuosta!

Muuta huomioitavaa: R34: Syövyttävää. S26: Roiskeet silmistä huuhdeltava välittömästi runsaalla vedellä ja hakeuduttava lääkärin hoitoon. Koostumus: <5 % ei-ionisia pinta-aktiivisia aineita, 10–25 % fosforihappoa, 10–25 % typpihappoa. Tuotetta säilytetään viileässä ja kuivassa varastotilassa, ei lasten ulottuville. Suojattava jäätymiseltä. Oikein käytettynä ohjeiden mukaisesti tuote ei aiheuta terveyshaittoja. Valmistettu Saksassa.

Lisätiedot

Pakkauksen koko

500 ml

Valikko