OneSystem HB -puhdistusainetiiviste 1 L

29,90 

Käyttökohteet: OneSystem HB -puhdistusaineen on todettu toimivan erityisen hyvin vaativimmissa olosuhteissa, kuten sairaaloissa ja kun sopii erinomaisesti käytettäväksi kivi- ja muovipinnoille, lasitukselle, lakatuille kohteille sekä ruostumattomille pinnoille ja kromille. toutuslaitoksissa, kylpyhuoneet ja WC-tilat teollisuudessa sekä uimahalleissa ja -altaissa.

Kuvaus

OneSystem HB -puhdistusainetiiviste on tarkoitettu keraamisten laattojen käsittelyyn ja se on suolahappovapaa. Tuote poistaa tehokkaasti pinttyneen rasvan, ruosteen ja lian sekä kalkkisaostumat. Lisäksi OneSystem HB -puhdistusaineen on todettu toimivan erityisen hyvin vaativimmissa olosuhteissa, kuten sairaaloissa ja kunSopii erinomaisesti käytettäväksi kivi- ja muovipinnoille, lasitukselle, lakatuille kohteille sekä ruostumattomille pinnoille ja kromille. toutuslaitoksissa, kylpyhuoneet ja WC-tilat teollisuudessa sekä uimahalleissa ja -altaissa.

Etenkin kotikäytössä olevien uima-altaiden toivotaan pysyvän mahdollisimman puhtaina ja käyttökelpoisina pienellä vaivalla. Usein altaissa käytetään erilaisia omia allaskemikaaleja sekä imureita, mutta aika-ajoin uima-allas joudutaan kuitenkin tyhjentämään kokonaan ja pesemään pohjaa myöden. Mikrobit elävät erityisesti kosteissa tiloissa, joten huolellinen puhtaanapito vaikuttaa myös hygieniaan.Riittävän usein puhdistusaineella tehty pesukäsittely ehkäisee likapinttymiä. On suositeltavaa käyttää lisäksi vaikkapa OneSystem -kalkinpoistoainettaaltaan kaakelipintojen kalkkisaostumien poistoon.

Sama koskee huippusuosittuja kylpytynnyreitä, jotka ovat monen kaveri- tai työporukan illanvieton kohokohta. Monesti paljut eivät ole ympärivuotisessa käytössä, vaan ne otetaan talviteloilta keväällä. Paljun veden lämpötila on otollinen erilaisille bakteereille, kuten esimerkiksi legionellalle, joka aiheuttaa kuumetauteja. Lisäksi sen kavereina viihtyvät erilaiset ihottumaa ja ihoinfektioita aiheuttavat bakteerit. Paljuun ei myöskään ole asiaa, jos on sairastanut vatsataudin lähiaikoina. Tyhjennys ja huuhtelu jokaisen käyttökerran jälkeen olisi toki ihanteellista, mutta harvoin mahdollista syystä tai toisesta. Siksi säännöllinen pesu OneSystem HB -puhdistusaineella säästää monelta harmilta ja onnistuu kätevästi vaikkapa painepesurin avulla tai käsin harjalla. Kunnon seinämien hankaus poistaa mikrobien pesät.

Käyttö: OneSystem HB -puhdistusainetiiviste laimennetaan veteen lian tyypistä riippuen jopa suhteella 1:15. Aine levitetään puhdistettavaan pintaan käsin tai painepesurilla ja annetaan vaikuttaa 5-10 minuuttia. Sen jälkeen se huuhdellaan vedellä. Huom! Tuotetta ei saa käyttää laimentamattomana lasitettuun pintaan! Ennen käyttöä tuotetta tulee kokeilla pienelle alueelle. Mikäli OneSystem HB -puhdistusainetta käytetään suljetussa tilassa, on varmistettava toimiva ilmanvaihto.

Tuotetta käytettäessä herkkäihoisten tulee pitää suojakäsineitä. Ainetta levitettäessä tupakointi, syöminen ja juominen on kiellettyä. Vältettävä tuotteen joutumista limakalvoille sekä muuta iho- ja silmäkosketusta. Ainetta ei saa sekoittaa muiden tuotteiden kanssa.

Muuta huomioitavaa: OneSystem HB -puhdistusainetiiviste säilyy vuoden ajan kuivassa ja viileässä tilassa, suljettuna alkuperäispakkauksena. Avattu pakkaus tulee käyttää 1-3 kuukauden kuluessa. 15–30 % fosfaatit, <5 % ei-ioniset tensidit, hajusteet. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.Myyjä ei vastaa vastoin tuotteen käyttöohjeita tehdyn käsittelyn aiheuttamista mahdollisista vaurioista.

Lisätiedot

Pakkauksen koko

1000 ml

Valikko