Nanoprofi® Nanopinnoite maalipinnalle 1L Ilmainen toimitus

179,90 

Kuvaus

Nanoprofi® on korkealaatuinen ammattitason nanopinnoite, joka suojaa ajoneuvoja ympäristön vaikutuksilta, kuten maantien lialta sekä nastapölyltä vähentäen myös naarmujen näkyvyyttä. Kyseinen tuote on kehitetty yhdessä autoalan toimijoiden kanssa. Nanoprofi® tarjoaa pidempää säilyvyyttä ja jättää maalipinnan kiiltämään jokaisen pesun jälkeen. Käsittelemällä kohde pinnoitteella säännöllisesti esim. 3-4 vuoden välein, maalipinnan kestävyys saadaan suojattua jopa 10 vuoden ajaksi. Huomioi kiillotuskoneen turvallinen ja asianmukainen käyttö. Lyhyesti kerrottuna kiillotuskoneita on kahdenlaisia: rotary ja epäkeskokone. Rotaryssa kiillotustyyny pyörii suoraan akselinsa ympäri, kun taas epäkeskokoneessa tyyny liikkuu puolelta toiselle sekä pyörii.

Auton koneellista kiillottamista kutsutaan myllyttämiseksi. Tarkoituksena on hioa uloimmasta maalikerroksesta pois pienet naarmut sekä palauttaa kiilto. Myllytys on usein ammattilaisten työtä, mutta toki kiillotuksen voi tehdä myös itse, mikäli siihen on tarvittava osaaminen sekä välineet. Muuten työstä voi olla enemmän haittaa maalipinnalle, kuin hyötyä. Koneelliseen kiillotukseen ja sen tekemiseen vaikuttaa lisäksi auton väri. Mustassa tai muuten tummanvärisessä autossa naarmut näkyvät muita helpommin. Erilaisille ja -kuntoisille maalipinnoille on olemassa omat hiovat kemikaalit. Auton maalipinnan koneellinen kiillotus on ehkä haastavin toimenpide, mutta työ tekijäänsä kiittää.

Nanoprofi® pinnoitekäsittely toimiikin nimenomaan ennalta ehkäisevänä toimintana, sillä jatkossa säästyy aikaa ja rahaa, kun jatkuvaa pesua ei tarvita. Maalipinta hylkii likaa ja saa samalla syvän kiillon kestäen myös voimakasta mekaanista kulutusta. Aine muodostaa vedeltä ja lialta suojaavan kerroksen muuttamalla käsiteltävän pinnan pintajännitystä. Pinnoite antaa pitkäkestoisen suojan ja epäpuhtaudet voidaan pyyhkiä helposti pois. Auto tai moottoripyörä on jatkossa vaivatonta puhdistaa. Nanoprofi® tarjoaa lisäksi tehokkaan UV-suojan. Auton maalipinta kärsii UV-säteilystä, joka vaikuttaa värin kirkkauteen sekä kiiltoa. Maali imee itseensä UV-säteilyn lisäksi ilmansaasteita ja maantielikaa, jotka vahingoittavat pintaa vähitellen tehostaen lian vaikutusta. Vahingoittunut pinta on myös herkempi naarmuuntumaan.

Käyttö: Tuotteen käyttö on helppoa. Aine levitetään puhdistetulle pinnalle ja annetaan kuivua. Puhdistamiseen oivallinen tuote on esimerkiksi OneSystem alkoholipohjainen esipuhdistusaine. Nanoprofi® -pinnoite levitetään kiillotuskoneella, jossa on medium-tason kiillotustyyny. Aineen levittämiseen käytetään keskinopeutta (esim. 3/6) kevyesti painaen. Tämän jälkeen pinnoitteen annetaan vaikuttaa kohteen pinnalla 10 minuutin ajan. Lopuksi pinta kiillotetaan käyttäen pehmeää kiillotustyynyä (fine polishing) kohtalaisesti painaen. Ylimääräinen pinnoite poistetaan pinnalta mikrokuituliinalla pyörivin liikkein.

Tuotteen vaikutusaika on maksimissaan 3 vuotta, mutta (käyttäen 2 vuoden välein Nanoprofi ® pintakäsittely raikastinta, voidaan saavuttaa myös 10-vuotinen vaikutus).

 

  • Hylkii voimakkaasti likaa
  • Täydellinen suoja likaantumista vastaan
  • Kestää voimakasta mekaanista kulutusta
  • Tehokas UV-suoja sävyn haalistumista vastaan
  • Parantaa lakatun pinnan kiiltoa

Puhdistus

Pese huolellisesti käsiteltävä pinta ja poista siitä kaikki epäpuhtaudet ja jäämät. Suosittelemme ensiksi OneSystem alkoholipohjaisella esipuhdistusaineella jotta saadaan poistettua kaikki jäämät ennen käsittelyä.

Pinnoitus

Pintojen on oltava puhtaita ja kuivia. Käytä pinnoitteen levittämiseen kiillotuskonetta joka on varustettu medium kiillotustyynyllä. Pinnoite asennetaan käyttäen keskinopeutta (esim. 3/6) ja lievästi painaen. Levittämisen jälkeen jätä pinta 10 minuuttiksi, jotta pinnoite voi reagoida pinnan kanssa. Sitten kiillota pinta kiillotuskoneella käyttäen hienoa kiillotustyynyä (fine polishing) sekä käyttäen kohtalaista painetta. Tämän jälkeen poistetaan kaikki ylimääräinen pinnoite puhtaalla mikrokuituliinalla käyttäen pyörivää liikettä.

 

Lisätiedot

Pakkauksen koko

1000 ml

Valikko