Nanopinnoitesarja lasipinnoille 50ml + 100ml Nanopinnoite Keittiöön ja Kylpyhuoneeseen

34,91 

Sarja, joka sisältää:

 • 50ml pinnansuojausainetta
 • 100ml alkoholipitoista esipuhdistusainetta
 • mikrokuituliina
 • 1x sininen liina aineen käyttöä varten
 • 1x valkoinen liina kiillottamiseksi

Kuvaus

Nanopinnoite on lasipinnoille tarkoitettu kemialliseen nanoteknologiaan perustuva pinnoitekäsittely. Kyseinen aine muuttaa käsiteltävän pinnan pintajännitystä niin, ettei sen sisään pääse esimerkiksi vesi, öljy tai lika. Se antaa myös pitkäkestoisen suojan ja epäpuhtaudet voidaan pestä helposti pois käyttäen vain vettä tai märkää pyyhettä. Pinnoitekäsittely toimii ennalta ehkäisevänä toimintana, sillä jatkossa säästyy aikaa ja rahaa, kun pesuaineita ei juuri tarvita. Hankalammatkin kohteet, kuten kattoikkunat tai kasvihuoneet pysyvät pinnoitesuojan ansiosta puhtaana pelkän sateen vaikutuksesta. Kirkkaat kattoikkunat tuovat luonnonvaloa ja tunnelmaa, tehostaen myös sisällä olevaa valaistusta. Muita käyttökohteita ovat esimerkiksi kylpyhuoneet ja WC-tilat, keittiön pinnat, näyteikkunat sekä takkalasit, aurinkopaneelit ja tuotevitriinit.

Takkaluukkujen lasit jäävät usein puhdistamatta ja jo lyhyessä ajassa ne ovatkin tummuneet täysin noesta. Lika palaa kiinni lasiin joka kerta, kun takkaa lämmitetään. Pienen nokimäärän saa vielä vaivatta pois, mutta pidempään seissyt likaa vaatii puhdistusainetta. Ennen puhdistusta kannattaa luonnollisesti varmistaa, että tulisija on jäähtynyt, eivätkä lasit ole enää kuumat. Noen muodostuminen takan laseihin kertoo usein siitä, että puut eivät pala tulisijassa oikein. Syynä voi olla esimerkiksi, että polttopuut tai tila ovat liian kosteita. Myös takan ylilämmittäminen vaurioittaa laseja. Tehokkaan pesun jälkeen takkalasit onkin hyvä käsitellä Nanosuojalla, jolloin puhdistaminen on jatkossa vaivatonta! Nanopinnoite torjuu lisäksi kalkkikertymiä sekä estää bakteerien, levän ja sammaleen muodostumista. Onkin hämmentävää, että tutkimusten mukaan bakteerit elävät pidempään lasipinnalla, kuin puisella. Jo syntyneiden kalkkisaostumien poistoon suositellaan käytettäväksi ennen pinnoituskäsittelyä OneSystem -kalkinpoistoainetta. Nanopinnoite ei sisällä silikonia, vahaa tai öljyä, antaen kuitenkin perusteellisen suojan saasteita vastaan. Tuote kestää niin kylmää kuin lämmintäkin.

Käyttö: Nanopinnoite käyttö on helppoa. Aine levitetään puhdistetulle pinnalle ja annetaan kuivua. Puhdistamiseen suosittelemme OneSystem alkoholipohjaista esipuhdistusainetta. Tämän jälkeen kuivaa pinta puhtaalla pyyhkeellä tai rätillä. Pintaan ei kannata enää koskea, jotta sormenjäljiltä vältytään. Levitä sinisellä levitysliinalla Nanosuojaa ohut kerros käsiteltävälle kohteelle. Noin 10 minuutin kuluttua kiillota pinta huolellisesti valkoisella kiillotusliinalla. Tunnin kuluttua suojakerros saavuttaa hylkivän ominaisuutensa ja pinta on käyttövalmis.

Nanopinnoite vaikutusaika riippuu pinnan kuormituksesta, mutta keraamisilla kohteilla se on noin vuoden ja ikkunoilla sekä aurinkopaneeleilla noin kolme vuotta. Tuotteen riittoisuus on noin 15 ml / m2. Yksi litra suoja-ainetta riittää noin 66 m2 alueen käsittelyyn.

 

Edut:

 • Estää kalkkeutumista
 • Torjuu veden ja öljyn
 • Jopa 90 % säästö pesuaineissa
 • Ei sisällä silikonia, vahaa tai öljyä
 • Lika ja kalkki on helppo poistaa pinnalta
 • Tarvitaan paljon vähemmän puhdistamista
 • Suoja bakteereita, levää ja sammalta vastaan
 • Antaa perusteellisen suojan saasteita vastaan
 • Lämmönkesto 300°C

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nanopinnoitesarja lasipinnoille 50ml + 100ml Nanopinnoite Keittiöön ja Kylpyhuoneeseen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Valikko