Nanopinnoite Tekstiileille Nanoprofi® 1L

79,89 

Kuvaus

Nanopinnoite Tekstiileille Nanoprofi® on erittäin kestävä suoja-aine, joka on kehitetty nimenomaan tekstiileille, jotka ovat jatkuvasti ulkoisissa ja vaihtelevissa olosuhteissa tai joutuvat kestämään suurta rasitusta. Nanoprofi® tekstiilisuoja muodostaa pinnalle ultraohuen, mutta kestävän suojakerroksen, joka hylkii vettä, likaa, öljyä yms.

TUOTTEEN OMINAISUUDET

Pinnalla näkymätön ja elastinen
100% hengittävä
Ei vaikuta tekstiilin ulkonäköön tai rakenteeseen
Vettä ja likaa hylkivä
Käsitellyn pinnan puhdistus helpottuu (Easy-to-clean-Efekt). Nesteet kuten öljyt, mehut, viinit jne. eivät imeydy käsiteltyyn tekstiilipintaan.
Suojaa ympäristöä, koska puhdistusaineiden käyttö vähenee

Käyttökohteet: Sopivat ainoastaan tekstiilimateriaaleihin, joita ei ole aikaisemmin käsitelty! Nanoprofi® tekstiilisuoja on tarkoitettu käytettäväksi katoksissa, kokolattiamatoissa, pihakalustekankaissa, sateenvarjoissa, markiiseissa, avoautojen tekstiilikatoissa, ulkovaatteissa sekä teltoissa.

Suoja-ainetta on testattu erittäin poikkeuksellisilla aineilla, esim. on käsitellylle pinnalle kaadettu kuumaa suklaata, pintaa on kulutettu ja pidetty jatkuvassa kosteudessa (vesisateessa).

Kestävyys: Materiaalin rasituksesta riippuen jopa 3 vuotta

Keskimääräinen kulutus: noin 50..100 ml/m2 materiaalin imuominaisuuksista riippuen.

Käyttö: Käsiteltyjä esineitä pyykkikoneella pestessä suosittelemme välttämään huuhteluaineen käyttöä! Päinvastaisessa tapauksessa on esineet vielä kerran pestävä puhtaalla vedellä. Tuotteen käyttö alle +6° asteen lämpötilassa on kielletty! Ihanteellinen käsittelylämpötila on (+15°C …+25°C). Käsiteltävien materiaalien on oltava puhtaita, kuivia, vahattomia, pölyttömiä sekä rasvattomia.

Huom! Tekstiilin puhdistus alkoholiin perustuvalla esipuhdistusaineella ON KIELLETTY!

Tuntemattoman pinnan tapauksessa on impregnointiainetta ensin testattava pienellä alalla. Ennen käyttöä tulee pulloa kevyesti ravistaa!

Nanoprofi® tekstiilisuoja levitetään pinnalle suihkuttamalla tai suojattavat esineet kastetaan siihen.

Huonosti kosteutta imeville materiaaleille suositellaan suoja-aineen levitystä aineella kyllästetyllä liinalla tai huonosti imevällä sienellä. Pinnan on käsiteltäessä oltava täysin märkä aineesta. Kuumakäsittely ei ole kuivumiseen tarpeen. Seurattava, että suoja-ainetta olisi pinnalle levitetty tasaisesti.

Huom! Käytön jälkeen on ruisku pestävä vedellä ja kuivattava. Korkki on aina suljettava kunnolla. Siirtoaineena käytetyn etanolin takia se voi nopeasti oksidoitua ja tuote muuttuu käyttökelvottomaksi.

Kuivuminen: Ihanteellinen kuivumislämpötila (+15°C …+25°C). Parhaissa olosuhteissa päällyspuoli on käyttövalmis (täysin kuiva) noin 24 tunnin kuluttua. Kuivumisen aikana on huolehdittava hyvästä tuuletuksesta.

Huom! Ennen suoja-aineella käsitellyn pinnan käyttöä, puhdistusta tai pinnan suojavaikutuksen testausta tulee odottaa kunnes pinta on täysin kuiva!

Suojakerroksen tarkastaminen ”Tippatestin” avulla: Kun koko käsitellylle pinnalle tiputetaan vettä, sen on muodostettava tipanmuotoisia ”helmiä” eikä tasaista vedenpintaa. Paikoissa, jossa vesi imeytyy, on käsittely toistettava ja suoja-aine materiaalille kunnolla levitettävä. Jos suojavaikutus ajan myötä vähenee, on alkuperäinen käsittelyprosessi uusittava.

Säilytys: Säilytetään suljetussa alkuperäispakkauksessa kuivassa, viileässä (muttei kylmässä!) paikassa. Säilytys- ja kuljetuslämpötila +5°C – +40°C. Oikeissa olosuhteissa säilytysaika on vähintään 12 kuukautta. Avattu pullo on käytettävä enintään 4 kuukauden kuluessa!

Turvallisuustiedot: Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Käsittelyn aikana on tupakointi, syönti tai juonti kielletty. Tuotetta käsiteltäessä suositellaan suojakäsineiden käyttöä. Tuotteen sekoittaminen muihin aineisiin on kielletty. Vältettävä tuotteen joutumista silmiin ja limakalvoille, tarvittaessa käytettävä suojalaseja. Tuotetta suljetussa tilassa käsiteltäessä on taattava riittävä tuuletus.

Huom! Tuotetta ruiskutettaessa tekstiilille on taattava riittävä tuuletus. Aerosoleja hengitettäessä voivat hengitystiet huonon tuuletuksen seurauksena vahingoittua. Jos riittävän tuuletuksen takaaminen ei ole mahdollista, suosittelemme vesipohjaisen NANO Tekstiilin&Nahkan suoja-aineen käyttöä.

Taatakseen NANO suojakerroksen pitkän käyttöiän on pinnan oikea käsittely sekä oikea huolto äärimmäisen tärkeää. Sen takia pyydämme noudattamaan näitä ohjeita parhaalla mahdollisella tavalla.

Lisätiedot

Pakkauksen koko

1000 ml

Valikko