Nanopinnoite puu ja kivipinnoille 1L

39,90 

Puu- ja kivipinnoille tarkoitettu Nanopinnoite on vesipohjainen ja kosteutta hylkivä pinnansuojausaine. Aine antaa käsitellyille pinnoille ennalta ehkäisevän suojan vettä, likaa ja öljyä vastaan. Käyttökohteet: Autokatokset, puuaidat, puutarhakalusteet, luonnon- ja tekokeinokivi, kuisti ja portaikon kaiteet, keraamiset astiat, kiviveistokset jne.

Kuvaus

Puu ja kivipinnoille tarkoitettu Nanopinnoite on vesipohjainen ja kosteutta hylkivä pinnansuojausaine. Aine antaa käsitellyille pinnoille ennalta ehkäisevän suojan vettä, likaa ja öljyä vastaan. Nanopinnoite on läpinäkyvä, hengittävä, suojaa happosateelta sekä UV-säteilyltä. Tuotteen vaikutusaika on max. 3 vuotta. Erityisen hyviä käyttökohteita Nanopinnoitteelle ovat esimerkiksi autokatokset, kuistit ja terassit, kaiteet, puiset aidat sekä puutarhakalusteet. Kevyet autokatokset ovat olleet suosiossa jo vuosia, sillä niiden kasaaminen ja purkaminen on helppoa. Autojen ohella katoksiin voi tietysti varastoida myös perheen polkupyörät tai pihanhoitovälineet. Useimmiten katokset ovat PVC-muovia tai kevyttä teräslevyä. Niidenkin kohdalla tulee muistaa ulko-olosuhteiden rasittavuus.

Puutarhakalusteiden huolto unohdetaan usein, sillä penkit ja pöydät jäävät helposti kesämökin pihalle talveksi. Kuitenkin puhdistamalla ja käsittelemällä estetään kalusteiden maalien haalistuminen tai muu halkeilu. Puiset puutarhakalusteet on saatettu käsitellä öljyllä tuotantovaiheessa, mutta jälki häviää luonnollisesti käytön yhteydessä. Siksi uusi käsittely Nanopinnoitteella on suositeltavaa. Mikäli kalusteet ovat pahemmin ehtineet likaantua, on ne hyvä pestä ennen pinnoitekäsittelyä alkoholipohjaisella esipuhdistusaineella. Itse Nanopinnoite sopii puun huokoisille pinnoille estäen sen kulumisen mm. sääolosuhteiden vuoksi.

Puisten kohteiden ohella aineella voi käsitellä keraamiset astiat, kiviveistokset – niin luonnon- kuin keinokivimateriaalista valmistetut. Esimerkiksi pihalle ja puutarhaan tarkoitetut koristepatsaat on syytä silloin tällöin puhdistaa. Ulkona sääolosuhteet vaihtuvat ja linnut tekevät tuhojaan. Kivestä tai betonista valmistettu patsas on toki kestävä, mutta pinnoitekäsittely tuo sille lisää aikaa. Keinokiveä taas käytetään yleensä seinäkoristelussa. Riippuen mitä luonnonkiveä keinoversio pyrkii jäljittelemään, sen mukaan keinokivet myös lajitellaan. Keinokivi saattaa usein olla sementti- ja hiekkasekoitusta.

Nanopinnoitteen käyttö on vaivatonta. Ainetta suihkutetaan Sumutinpullolla tai levitetään esimerkiksi rätillä puhdistetulle, käsiteltävälle pinnalle. Sivupintoja ei tarvitse peittää, sillä pinnoite ei jätä jälkiä. Hyvin vaalealla puupinnalla tuotetta kannattaa testata ensin pienelle alueelle. Pinnoite ei kuitenkaan kestä tilanteessa, jossa vettä kaadetaan suoraan kohteen pinnalle.

Muuta huomioitavaa: Nanopinnoitteen riittoisuus riippuu käsiteltävän pinnan imukyvystä, noin 100-200 ml/m2. Käsitellyn pinnan tulee antaa kuivua +15-20 °C lämpötilassa ja se on kuiva 1-2 tunnin kuluessa. Hylkivä pinta muodostuu noin 4 tunnissa. Tuotetta ei saa levittää pinnoille alle +5 °C lämpötilassa. Tarkempi käyttöohje tulee tuotteen mukana. Säilyy alkuperäispakkauksessa ja viileässä paikassa min. 6 kuukautta

Käyttökohteet: Autokatokset, puuaidat, puutarhakalusteet, luonnon- ja tekokeinokivi, kuisti ja portaikon kaiteet, keraamiset astiat, kiviveistokset jne.

Edut:

 • Hengittävyys säilyy
 • Sopii myös huokoisille pinnoille
 • Estää puupinnan kulumisen sään vuoksi
 • Pitkäkestoinen suoja vettä, likaa, rasvaa ja öljyä vastaan

 

Lisätiedot

Pakkauksen koko

1000 ml

6 arviota tuotteelle Nanopinnoite puu ja kivipinnoille 1L

 1. Janne

  Paras pinnote

 2. Olli

  Hyvä!

 3. Mikko

  Erittäin hyvä pinnoite. Helppo levittää

 4. Anna

  Tuote tosiaan helppo levittää ja kuivuu nopeasti.

 5. Pertti

  Tuote tosiaan helppo levittää ja kuivuu nopeasti. Hyvä tuote hirsiseinän rötväämiseen.

 6. Kimmo

  Aivan huippu tuote.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Valikko