Nanopinnoite muovikatteisille pinnoille 250 ml

45,90 

Kuvaus

Nanopinnoite on keinotekoisille, kuten muoville tarkoitettu pintakäsittelytuote. Pinnoite muuttaa käsiteltävän kohteen pintajännitystä niin, ettei sen sisään pääse esimerkiksi vesi tai lika. Pitkäkestoinen suoja pysyy hyvin ja sen ansiosta epäpuhtaudet voidaan pyyhkiä helposti pois pelkällä vedellä tai pehmeällä puhdistusaineella. Nanopinnoite on läpinäkyvä ja liuoteohenteinen. Aine kuivuu huoneenlämmössä ja sen vaikutusaika on max. 1 vuosi.

Nanopinnoitella voi käsitellä esimerkiksi ajoneuvojen kojelaudat, sisäpaneelit, valot ja kaikki muut muoviset pinnat. Silloin tällöin auton kojelaudalle jää purkkapaketti tai muuta matkaevästä ja lämpimässä tai suorassa auringonpaisteessa on tilalla pian tahmea, valuva massa. Lika pinttyy nopeasti ajan kuluessa. Kojelauta kannattaa ensin puhdistaa huolellisesti käyttämällä mietoa pesuainetta ja kosteaa rättiä. Liian vahva pesuaine voi vaurioittaa muovisia osia. Lisäksi aine voi tehdä vahinkoa ohjauspyörässä airbag-lokeron saumoja. Pintojen tulisi puhdistuksen jälkeen olla alkuperäisessä kuosissa, ei liukkaita tai kiiltäviä. Varrellisella puhdistajalla saa lopuksi kätevästi pyyhittyä pölyt myös ilmanvaihtoaukoista.

Kojelautaan tai muovisiin sisäpintoihin tulleet naarmut ovat ärsyttäviä ja usein syntyneet ihan pikkuasioista, kuten kyydissä kuljetetuista tavaroista. Lisäksi UV-säteily haalentaa muovipintoja, jolloin naarmut ponnahtavat esiin entistä selvemmin. Monesti juurikin kojelaudat kärsivät eniten UV-säteilystä. Kojelaudan väri on mahdollista palauttaa asianmukaisilla tarvikkeilla tai jopa maalaamalla. Mikäli naarmuja on kuitenkin jo ehtinyt syntyä, voi niitä koittaa poistaa tai häivyttää muutamalla konstilla. Pieniä naarmuja voi lämmittää varovaisesti kuumailmapuhaltimella ja sen avulla tasoittaa pintaa. Myös muovin naarmuille tarkoitettuja paikka-aineita voi testata. Näistä syistä onkin siis hyvä käsitellä auton sisäpinnat ennalta ehkäisevästi Nanosuojapinnoitteella! Hyvässä kunnossa olevat muoviosat tuovat esille auton yleistä kuntoa, joka on merkittävää etenkin myyntitilanteessa.

Käyttö: Tuotteen käyttäminen on helppoa. Aine levitetään puhdistetulle pinnalle ja annetaan kuivua. Puhdistamiseen suosittelemme OneSystem alkoholipohjaista esipuhdistusainetta. Tämän jälkeen kuivaa pinta puhtaalla pyyhkeellä tai rätillä. Levitä Nanosuojaa ohuelti käsiteltävälle pinnalle ja kiillota pinta, kun se on kuivunut. Tunnin kuluttua pinta on käyttövalmis. Tarkka käyttöohje tulee tuotteen mukana. Nanosuojalla on keskimäärin pienet käyttökustannukset, aineen riittoisuus on noin 15 ml / m2.

Käyttökohteet:

  • Tuulilasin alusmuovi
  • Kojelauta
  • Renkaiden ulkopinnat
  • Sisätilojen muovi- kumi- ja vinyyliosat

Lisätiedot

Pakkauksen koko

250 ml

Valikko