Nanopinnoite kromille ja ruostumattomille pinnoille 100 ml

28,90 

Kuvaus

Tämä Nanopinnoite on tarkoitettu kromille sekä muille ruostumattomille pinnoille. Tuotteen vaikutus perustuu kemialliseen nanoteknologiaan, joka perustuu siihen, että aine muuttaa käsiteltävän pinnan pintajännitystä niin, ettei sen sisään pääse esimerkiksi vesi tai lika. Aine suojaa kohteen pintaa erityisesti silloin, jos siihen joutuu jotakin tiukasti tarttuvaa ainetta. Se antaa myös pitkäkestoisen suojan nestettä, likaa, rasvaa sekä sormenjälkiä vastaan. Epäpuhtaudet voidaan pestä helposti pois käyttäen vain vettä tai märkää pyyhettä. Myöhemmin käsitellyt pinnat puhdistetaan vain mikrokuituliinalla. Saniteettitiloissa pinnat pestään pehmeällä pesuaineella, ei kovalla tai hankaavalla kemikaalilla.

Nanopinnoite on liuoteohenteinen ja kirkas. Se kuivuu huoneenlämmössä ja pysyy hyvin. Pinnoitekäsittely toimii ennalta ehkäisevänä toimintana, sillä jatkossa säästyy aikaa ja rahaa, kun pesuaineita ei juuri tarvita. Aineen vaikutusaika on yhden vuoden. Teräksen ulkonäkö sekä kiilto säilyy, eikä pintaan tule häiritseviä muutoksia. Loistavia käyttökohteita Nanopinnoitteelle ovat muun muassa kaikki kromatut ja ruostumattomat pinnat, kuten hanat, pesualtaat sekä kodinkoneet, esimerkiksi jääkaapit, mikroaaltouunit sekä hellojen liesituulettimet. Liesituulettimet ovat ehkäpä keittiön likaisimpia laitteita. Niiden kohdalla pesuaineen kannattaakin antaa vaikuttaa pidempi tovi ennen kunnon jynssäystä. Tietyissä liesituulettimissa on lisäksi metallinen kestosuodatin, joka on syytä laittaa likoamaan, jotta kaikki rasvajäämät irtoavat. Kun tuulettimen osat on kerran suursiivonnut ja käsitellyt Nanopinnoitteella, pääsee tulevaisuudessa vähän kevyemmällä vaivalla.

Harjattua terästä olevat, eli rosteriset kodinkoneet ovat olleet tasaisessa suosiossa jo pidemmän aikaa. Puhdas rosteripinta on komea lisä missä tahansa taloudessa. Ne vaativat puhdistusta usein, sillä pinnoille jää helposti rasvaisia jälkiä. Pesun voi tehdä pehmeällä sienellä tai rätillä ja huuhtelun jälkeen pinta kuivataan mikrokuituliinalla. Rosteri myös naarmuuntuu valitettavan helposti, eikä se kestä voimakasta puhdistusta. Tästä syystä käsittely Nanopinnoitteella on erittäin suositeltavaa, jotta uusilta kolhuilta vältytään! Jo syntyneitä pieniä naarmuja voi yrittää poistaa märkähiomapaperilla ja sen jälkeen hioa koko pinta. Isompien ja syvempien vaurioiden poisto on vaikeampaa ja siihen saattaa tarvita apua paikalliselta metallihiomolta.

Käyttö: Nanopinnoitteen käyttö on vaivatonta. Aine levitetään puhdistetulle pinnalle ja annetaan kuivua. Puhdistamiseen suosittelemme OneSystem HB-puhdistusainetiivistettä, joka on omiaan juurikin ruostumattomille pinnoille ja kromille. Kuivumisen jälkeen pinta kiillotetaan ja tunnin kuluttua pinta on käyttövalmis. Tarkka käyttöohje tulee tuotteen mukana. Nanopinnoitteen keskimääräiset kustannukset ovat pienet. Sen riittoisuus on noin 15 ml/m2.

 

Edut:

  • Säästää aikaa ja rahaa pesuaineiden käytössä
  • Pitkäkestoinen suoja vettä, likaa, rasvaa ja sormenjälkiä vastaan
  • Teräksen ulkonäkö/kiilto säilyy samanlaisena, ei havaittavia muutoksia
  • Epäpuhtaudet voidaan helposti pestä pois käyttäen vain vettä tai märkää rättä

Lisätiedot

Pakkauksen koko

100 ml

Valikko