Nanopinnoite Nano lasi & keramiikka, kromi & ruostumaton pinta sarja + kalkinpoistoaine tiiviste

139,00 

Tuotepakkaus sisältää:

  • 250ml pinnansuojausainetta
  • 250ml alkoholipitoista esipuhdistusainetta
  • 100ml nanopinnoite kromille
  • 500ml kalkinpoistoaine tiiviste

Kuvaus

Nanopinnoite on lasipinnoille tarkoitettu kemialliseen nanoteknologiaan perustuva pinnoitekäsittely. Kyseinen aine muuttaa käsiteltävän pinnan pintajännitystä niin, ettei sen sisään pääse esimerkiksi vesi, öljy tai lika. Se antaa myös pitkäkestoisen suojan ja epäpuhtaudet voidaan pestä helposti pois käyttäen vain vettä tai märkää pyyhettä. Pinnoitekäsittely toimii ennalta ehkäisevänä toimintana, sillä jatkossa säästyy aikaa ja rahaa, kun pesuaineita ei juuri tarvita. Hankalammatkin kohteet, kuten kattoikkunat tai kasvihuoneet pysyvät pinnoitesuojan ansiosta puhtaana pelkän sateen vaikutuksesta. Kirkkaat kattoikkunat tuovat luonnonvaloa ja tunnelmaa, tehostaen myös sisällä olevaa valaistusta. Muita käyttökohteita ovat esimerkiksi kylpyhuoneet ja WC-tilat, keittiön pinnat, näyteikkunat sekä takkalasit, aurinkopaneelit ja tuotevitriinit.

Takkaluukkujen lasit jäävät usein puhdistamatta ja jo lyhyessä ajassa ne ovatkin tummuneet täysin noesta. Lika palaa kiinni lasiin joka kerta, kun takkaa lämmitetään. Pienen nokimäärän saa vielä vaivatta pois, mutta pidempään seissyt likaa vaatii puhdistusainetta. Ennen puhdistusta kannattaa luonnollisesti varmistaa, että tulisija on jäähtynyt, eivätkä lasit ole enää kuumat. Noen muodostuminen takan laseihin kertoo usein siitä, että puut eivät pala tulisijassa oikein. Syynä voi olla esimerkiksi, että polttopuut tai tila ovat liian kosteita. Myös takan ylilämmittäminen vaurioittaa laseja. Tehokkaan pesun jälkeen takkalasit onkin hyvä käsitellä Nanosuojalla, jolloin puhdistaminen on jatkossa vaivatonta!

Nanopinnoite torjuu lisäksi kalkkikertymiä sekä estää bakteerien, levän ja sammaleen muodostumista. Onkin hämmentävää, että tutkimusten mukaan bakteerit elävät pidempään lasipinnalla, kuin puisella. Jo syntyneiden kalkkisaostumien poistoon suositellaan käytettäväksi ennen pinnoituskäsittelyä OneSystem -kalkinpoistoainetta. Nanopinnoite ei sisällä silikonia, vahaa tai öljyä, antaen kuitenkin perusteellisen suojan saasteita vastaan. Tuote kestää niin kylmää kuin lämmintäkin.

Käyttö: Nanopinnoite käyttö on helppoa. Aine levitetään puhdistetulle pinnalle ja annetaan kuivua. Puhdistamiseen suosittelemme OneSystem alkoholipohjaista esipuhdistusainetta. Tämän jälkeen kuivaa pinta puhtaalla pyyhkeellä tai rätillä. Pintaan ei kannata enää koskea, jotta sormenjäljiltä vältytään. Levitä sinisellä levitysliinalla Nanopinnoite ohut kerros käsiteltävälle kohteelle. Noin 10 minuutin kuluttua kiillota pinta huolellisesti valkoisella kiillotusliinalla. Tunnin kuluttua suojakerros saavuttaa hylkivän ominaisuutensa ja pinta on käyttövalmis.

Nanopinnoite vaikutusaika riippuu pinnan kuormituksesta, mutta keraamisilla kohteilla se on noin vuoden ja ikkunoilla sekä aurinkopaneeleilla noin kolme vuotta. Tuotteen riittoisuus on noin 15 ml / m2. Yksi litra suoja-ainetta riittää noin 66 m2 alueen käsittelyyn.

Nano kromille ja ruostumattomalle pinnalle 100ml

Tämä Nanopinnoite on tarkoitettu kromille sekä muille ruostumattomille pinnoille. Tuotteen vaikutus perustuu kemialliseen nanoteknologiaan, joka perustuu siihen, että aine muuttaa käsiteltävän pinnan pintajännitystä niin, ettei sen sisään pääse esimerkiksi vesi tai lika. Aine suojaa kohteen pintaa erityisesti silloin, jos siihen joutuu jotakin tiukasti tarttuvaa ainetta. Se antaa myös pitkäkestoisen suojan nestettä, likaa, rasvaa sekä sormenjälkiä vastaan. Epäpuhtaudet voidaan pestä helposti pois käyttäen vain vettä tai märkää pyyhettä. Myöhemmin käsitellyt pinnat puhdistetaan vain mikrokuituliinalla. Saniteettitiloissa pinnat pestään pehmeällä pesuaineella, ei kovalla tai hankaavalla kemikaalilla.

Nanopinnoite on liuoteohenteinen ja kirkas. Se kuivuu huoneenlämmössä ja pysyy hyvin. Pinnoitekäsittely toimii ennalta ehkäisevänä toimintana, sillä jatkossa säästyy aikaa ja rahaa, kun pesuaineita ei juuri tarvita. Aineen vaikutusaika on yhden vuoden. Teräksen ulkonäkö sekä kiilto säilyy, eikä pintaan tule häiritseviä muutoksia. Loistavia käyttökohteita Nanopinnoitteelle ovat muun muassa kaikki kromatut ja ruostumattomat pinnat, kuten hanat, pesualtaat sekä kodinkoneet, esimerkiksi jääkaapit, mikroaaltouunit sekä hellojen liesituulettimet. Liesituulettimet ovat ehkäpä keittiön likaisimpia laitteita. Niiden kohdalla pesuaineen kannattaakin antaa vaikuttaa pidempi tovi ennen kunnon jynssäystä. Tietyissä liesituulettimissa on lisäksi metallinen kestosuodatin, joka on syytä laittaa likoamaan, jotta kaikki rasvajäämät irtoavat. Kun tuulettimen osat on kerran suursiivonnut ja käsitellyt Nanopinnoitteella, pääsee tulevaisuudessa vähän kevyemmällä vaivalla.

Harjattua terästä olevat, eli rosteriset kodinkoneet ovat olleet tasaisessa suosiossa jo pidemmän aikaa. Puhdas rosteripinta on komea lisä missä tahansa taloudessa. Ne vaativat puhdistusta usein, sillä pinnoille jää helposti rasvaisia jälkiä. Pesun voi tehdä pehmeällä sienellä tai rätillä ja huuhtelun jälkeen pinta kuivataan mikrokuituliinalla. Rosteri myös naarmuuntuu valitettavan helposti, eikä se kestä voimakasta puhdistusta. Tästä syystä käsittely Nanopinnoitteella on erittäin suositeltavaa, jotta uusilta kolhuilta vältytään! Jo syntyneitä pieniä naarmuja voi yrittää poistaa märkähiomapaperilla ja sen jälkeen hioa koko pinta. Isompien ja syvempien vaurioiden poisto on vaikeampaa ja siihen saattaa tarvita apua paikalliselta metallihiomolta.

Käyttö: Nanopinnoitteen käyttö on vaivatonta. Aine levitetään puhdistetulle pinnalle ja annetaan kuivua. Puhdistamiseen suosittelemme OneSystem kalkinpoistoainetiiviste joka on omiaan juurikin ruostumattomille pinnoille ja kromille. Kuivumisen jälkeen pinta kiillotetaan ja tunnin kuluttua pinta on käyttövalmis. Tarkka käyttöohje tulee tuotteen mukana. Nanopinnoitteen keskimääräiset kustannukset ovat pienet. Sen riittoisuus on noin 15 ml/m2.

 

Valikko