Lasipinnoite Nano 1L Ilmainen toimitus

279,91 

Nano lasin suojausaine on kemialliselle nanoteknologialle perustuva auton lasien pintasuojausaine. Näin käsitellyissä laseissa syntyy erinomainen ”helmiefekti”, joka estää sateella, lumella, öljyisten nesteiden tai muun lian kiinnittyä laseihin. Ajonopeudesta alkaen 60 km / h (riippuen tuulilasin kaltevuudesta) alkaa vastatuuli toimimaan kun pyyhkijänsulat.

 

Kuvaus

Lasipinnoite Nano on lasin suojausaine on kemialliselle nanoteknologialle perustuva auton lasien pintasuojausaine. Näin käsitellyissä laseissa syntyy erinomainen ”helmiefekti”, joka estää sateen, lumen, öljyisten nesteiden tai muun lian kiinnittyä laseihin. Ajonopeudesta alkaen 60 km / h (riippuen tuulilasin kaltevuudesta) alkaa vastatuuli toimimaan kun pyyhkijänsulat.

 • Suoja-aineen vettähylkivä vaikutus tekee ajomatkan turvallisemmaksi – sateisella ja huonolla säällä on parempi näkyvyys ja öisin pienempi häikäisy.
 • Aine on lasin pinnalla erittäin kestävä eikä vähene auton pesulla tai höyryllä puhdistamalla. Hyönteiset voidaan poistaa tuulilasilta myös kostealla liinalla eikä tarvitse pelätä että aineen vaikutus vähenee.
 • Säästätte sekä lasin puhdistusaineessa kuin pyyhkijänsulissa.
 • Levitettäessä lasiin jää aineesta näkymätön suoja.

Käyttökohteet: Ajoneuvon tuulilasi, sivulasit, takalasi, peilit ja ajovalojen lasit.

Etuja:

 • Kestää tavallisen autonpesun ja suihkupesun
 • Paljon parempi yönäkyvyys, vähemmän häikäisyä
 • Lisää turvallisuutta paremman lianhylkimisen kautta
 • Pitkäkestoinen suoja (jopa vuosi / 30 000 kilometriä)
 • Sade, lumi ja lika yksinkertaisesti pyyhkiytyvät pois tuulessa
 • Vähemmän tarvetta lasinpesuaineille, vähemmän tuulilasinpyyhkijöitten kulumista
 • Tuulilasinpyyhkijät tulevat lähes turhiksi 80 km/h suuremmilla nopeuksilla ajettaessa

Käyttöohjeet

Puhdistus

1. Puhdista työstettävä pinta huolellisesti sopivalla puhdistusaineella.

2. Esikäsittele pinta OneSystem alkoholipohjaisella esipuhdistusaineella, kuivaa puhtaalla liinalla ja sen jälkeen ÄLÄ KOSKE PINTAAN ENÄÄ SORMILLA!

Pinnoitus

3. Sinisellä levitysliinalla levitä työstettävälle pinnalle ohut kerros nano pintasuojausainetta. Noin 10 minuutin jälkeen Kiillota pinta huolellisesti valkoisella kiillotusliinalla. Kiillotuksen jälkeen noin 1 tunnin kuluessa suojakerros saavuttaa vettä ja likaa hylkivän ominaisuuden ja pinta on valmis käytettäväksi.

Sinä ja matkustajasi olette turvassa, kun liikutte olosuhteissa, joissa näkyvyys ei ole paras mahdollinen. Sen näkyvyyttä parantava vaikutus on helppo huomata huonossa säässä nopeudella 60 km/h. Auton ikkunat ja peilit pysyvät puhtaina ympäriltä roiskuvasta liasta ja kurasta huolimatta.

Vaikutusaika: Noin 1 vuosi tai 30 000 km.

Keskimääräiset kustannukset: pienet, noin 15 ml tuulilasiin.

Lisätiedot

Pakkauksen koko

100 ml, 250 ml, 1000 ml

Valikko