5 vuoden Nano kivisuoja-aine premium 1L

74,90 

Premium Nano-kivisuoja-aine on tarkoitettu suojaamaan kiviainespintoja, antaen pitkäaikaisen suojan.

Käyttökohteet: Imevät pinnat kuten kattotiilet, liuskekivi, graniitti, kalkkikivi, marmori, marmoripöytä, marmoritaso, luonnonkivi, betoni, tiilet, luonnon kivi, kiillotetut luonnonkivet jne.. Marmorin ja kalkkikiven happotuntemus säilyy suojakäsittelyn jälkeen. Korkea kulutuskestävyys.

Kuvaus

Premium Nano kivisuoja-aine on tarkoitettu suojaamaan kiviainespintoja, antaen pitkäaikaisen suojan. Tuotteella käsitellyt kohteet voidaan jatkossa puhdistaa vain vedellä sekä harjalla tai käyttää esimerkiksi tätä Nanomaxin puhdistusainetiivistettä. Premium Nano kivisuoja-aine on myös ihanteellinen suoja bakteereita ja muita mikrobeja vastaan, aiheuttamatta pintojen ulkonäkömuutoksia. Tuote sopii erityisesti käytettäväksi huokoisille kivestä tai tiilestä tehdyille jalkakäytäville sekä erilaisille lattioille, kuten terasseille ja autotalleille. Lisäksi katot ja julkisivut voi käsitellä Premium Nano-kivisuoja-aineella, samoin graniittia, kalkkikiveä tai marmoria olevat kohteet. Marmori tulisi suojata pari vuoden välein, eikä se kestä esim. sitruunahappopohjaisia pesuaineita tai ulkokäytössä altistumista happamalle sateelle. Vinkkinä myös, että keittiön marmoripintojen suhteen kannattaa tutustua

Pinnoitesuojauksella on monenlaisia hyötyjä, kuten se, ettei öljy pääse enää imeytymään betoni- tai sementtilattiaan. Mikäli öljy on jo päässyt syvälle betoniin sisään, on pinta hiottava tai jyrsittävä. Lievemmät öljytahrat saattaa saada vielä poistettua siihen sopivalla puhdistusaineella, kuten OneSystem K1-yleispuhdistusaineella. Tuore öljy kannattaakin imeyttää lattialta heti vahingon tapahduttua. Jatkossa puhdistukseen ei tarvita kemikaaleja tai vahvoja puhdistusaineita. Pinnoitekäsitellyt pinnat voidaan puhdistaa vain pyyhkimällä tai pelkällä vedellä. Näin tulevaisuudessa säästyy sekä aikaa että rahaa. Nimensä mukaisesti Nano kivisuoja-aineella tehty käsittely kestää pinnalla jopa 5 vuoden ajan, muodostaen pitkäkestoisen suojan likaa vastaan. Tuote suojaa myös pahamaineisilta punaviinitahroilta sekä kahvilta. Pinnan laadusta ja käytetyn suoja-aineen määrästä riippuu, kauanko kaatunut neste pysyy sen pinnalla.

Lisäksi Premium Nano kivisuoja-aine sopii tiiviimpien puulajien vesitiiviiksi käsittelyyn. Näihin lajeihin kuuluvat mm. tiikki ja bambu. Tiikki on Aasian sademetsissä luontaisena kasvava puulaji, jota pidetään myös viljellyimpänä jalopuuna. Sen puuaines on erittäin kovaa ja painavaa. Monipuolista tiikkiä käytetään esimerkiksi huonekaluissa sekä veneiden sisustuksissa.

Käyttö: Levitä Nano kivisuoja-ainetta ruiskulla, sudilla tai telalla. Käsiteltävän pinnan tulee olla täysin puhdas ja kuiva. Pinta kuivuu noin 2-3 tunnin kuluessa ja on käyttövalmis 24-36 tunnin kuluttua. Aine tulee levittää +10-25 °C asteen lämpötilassa. Lattialämmitys tulee kytkeä pois päältä. Tuote säilyy viileässä paikassa avaamattomana alkuperäispakkauksessa 6 kuukauden ajan. Tarkka käyttöohje tulee tuotteen mukana.

1 litra suoja-ainetta riittää seuraavasti:

 • Kattotiilet, n. 4-8 m2
 • Hiekkakivi, n. 4-6 m2
 • Kiillotettu graniitti, n. 6-9 m2
 • Kalkkikivi, n. 4-6 m2
 • Kiillotetut kivitasot, n. 14-18 m2
 • Erittäin tiivis kivimateriaali, n. 40 m2

Kun pinta käsitellään toisen kerran, määrästä käytetään vain puolet.

 

Käyttökohteet: Imevät pinnat kuten kattotiilet, liuskekivi, graniitti, kalkkikivi, marmori, marmoripöytä, marmoritaso, luonnonkivi, betoni, tiilet, luonnon kivi, kiillotetut luonnonkivet jne.. Marmorin ja kalkkikiven happotuntemus säilyy suojakäsittelyn jälkeen. Korkea kulutuskestävyys.

Edut:

 • Öljy ei pääse enää kosketuksiin betoni- tai sementtilattian kanssa
 • Ihanteellinen suoja bakteereita ja muita pöpöjä vastaan
 • Kemikaaleja ja vahvoja puhdistusaineita ei enää tarvita
 • Käsitellyt pinnat voidaan puhdistaa pelkällä vedellä
 • Säästää aikaa ja rahaa kemiallisesta siivouksesta
 • Pitkäkestoinen suoja likaa ja hiesua vastaan
 • Käsittely kestää jopa 5 vuotta
 • Ei muutoksia ulkonäössä
 • Korkea kulutuskestävyys

 

Lisätiedot

Pakkauksen koko

1000 ml

Valikko