10 vuoden Nano kivisuoja-aine extra 10L Ilmainen toimitus

349,90 

Nano-kivisuoja-aine extra on tarkoitettu suojaamaan kiviainespintoja mekaanisilta naarmuilta, sekä rajoittamaan levän ja sammaleen kasvua. Käyttökohteet: Suoja-aine huokoisille kivi-, tiili-, luonnonkiviset jalkakäytävät, massalattioille, sataman, terassien ja autotallien lattiat, katot, julkisivut jne. Korkea kulutuskestävyys.

Kuvaus

Nano kivisuoja-aine extra on tarkoitettu suojaamaan kiviainespintoja mekaanisilta naarmuilta, sekä rajoittamaan levän ja sammaleen kasvua. Tämä pinnansuojausaine antaa pitkäaikaisen suojan ja sillä käsitellyt kohteet voidaan jatkossa puhdistaa vain vedellä sekä harjalla tai käyttää esimerkiksi tätä Nanomaxin puhdistusainetiivistettä. Tuote sopii erityisesti käytettäväksi huokoisille kivestä tai tiilestä tehdyille jalkakäytäville sekä erilaisille lattioille, kuten terasseille ja autotalleille. Lisäksi katot ja julkisivut voi käsitellä Nano-kivisuoja-aineella. Myös liuskekiviä voidaan käyttää kattomateriaalina, tosin Suomessa lähinnä vanhemmissa arvokiinteistöissä. Liuskekivikatto on pitkäikäisin, kestäen yli 100 vuotta.

Kivilaatoista tehty terassi on kestävä ja näyttävä vaihtoehto. Kivipinnan värin voi valita omaan taloon sopivaksi ja sommiteltu laatoitus on myös tyylikäs. Hyvin asennettuna kiviterassi voi kestää useita kymmeniä vuosia ja sen hoitoon riittää vain vuosittainen pesu. Keväällä lumi sulaa kivetykseltä nopeasti ja pysyy sulana pitkään syksyllekin. Kivipintojen ongelmana voi kuitenkin usein olla sammal, joka etenkin sateella voi olla vaarallisen liukas. Sammal on helposti poistettavissa painepesurilla tai teräsharjalla ennen Nano kivisuoja-aineen levitystä. Kivilaattoja paikallaan pitävää saumaushiekkaa saattaa joutua lisäämään sammaleen poiston jälkeen.

Pinnoitesuojauksella on monenlaisia hyötyjä, kuten se, ettei öljy pääse enää imeytymään betoni- tai sementtilattiaan. Mikäli öljy on jo päässyt syvälle betoniin sisään, on pinta hiottava tai jyrsittävä. Lievemmät öljytahrat saattaa saada vielä poistettua siihen sopivalla puhdistusaineella, kuten OneSystem K1-yleispuhdistusaineella. Tuore öljy kannattaakin imeyttää lattialta heti vahingon tapahduttua. Nano-kivisuoja-aine on myös ihanteellinen suoja bakteereita ja muita mikrobeja vastaan, aiheuttamatta ulkonäkömuutoksia pinnoissa. Jatkossa puhdistukseen ei tarvita kemikaaleja tai vahvoja puhdistusaineita. Pinnoitekäsitellyt pinnat voidaan puhdistaa vain pelkällä vedellä. Näin tulevaisuudessa säästyy sekä aikaa että rahaa. Nimensä mukaisesti Nano kivisuoja-aineella tehty käsittely kestää pinnalla jopa 10 vuoden ajan, muodostaen pitkäkestoisen suojan likaa vastaan. Tuote suojaa myös pahamaineisilta punaviinitahroilta! Tiesitkö muuten, että punaisen värin viinille antaa rypäleiden kuori.

Käyttö: Levitä Nano kivisuoja-ainetta ruiskulla, sudilla tai telalla. Aineen riittoisuus riippuu pinnan imukyvystä, noin 150-250 ml / m2ja katoilla noin 10 l / 40m2. Pinta kuivuu noin tunnissa ja on valmis käytettäväksi vuorokauden kuluttua. Lattiapinta on käyttövalmis 1-2 tunnin kuluttua, mutta ulkotilojen käsitellyt kohteet tulisi suojata sateelta ensimmäiset 24 tuntia. Ainetta ei saa levittää alle +6 °C asteen lämpötilassa. Tuote säilyy viileässä paikassa avaamattomana alkuperäispakkauksessa vuoden ajan. Tarkka käyttöohje tulee tuotteen mukana

Käyttökohteet: Suoja-aine huokoisille kivi-, tiili-, luonnonkiviset jalkakäytävät, massalattioille, sataman, terassien ja autotallien lattiat, katot, julkisivut jne.

Edut:

  • Öljy ei pääse enää kosketuksiin betoni- tai sementtilattian kanssa
  • Ihanteellinen suoja bakteereita ja muita pöpöjä vastaan
  • Kemikaaleja ja vahvoja puhdistusaineita ei enää tarvita
  • Käsitellyt pinnat voidaan puhdistaa pelkällä vedellä
  • Säästää aikaa ja rahaa kemiallisesta siivouksesta
  • Pitkäkestoinen suoja likaa ja hiesua vastaan
  • Käsittely kestää jopa 10 vuotta
  • Ei muutoksia ulkonäössä
  • Korkea kulutuskestävyys

Lisätiedot

Pakkauksen koko

1000 ml, 10 L

Valikko