Nanolattiansuoja

 Nano lattiasuoja sisä- / ulkokäyttöön on kehitetty erityisesti pinnoille kuten parketti, laminaatti, luonnon- ja tekokeino kivi, tiilet ja  kattotiilet, marmori, korkki, PVC ja muovimatto sekä teollisuusrakennusten lattiat.

Tuotteen ominaisuudet: Nano lattiasuoja sisä- /ulkokäyttöön tekee käsiteltävästä pinnasta likaa hylkivän ja tuo pinnan väriä ja rakennetta paremmin esiin. Vähentää lian kiinnittymistä lattialle ja on helppo puhdistaa. Lattia on vesihöyryn läpäisevä ja liukuu, kestävyys ei vähene.

Käyttö: Puhdista lattia, sen tulee olla kuiva, puhdas, rasvaton että öljytön, ei täpliä. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme puhdistaa lattiat alkoholipohjaisilla esipuhdistusaineilla. Ei sovellu esimerkiksi lasitettujen tiilien käsittelyyn. Sammuta lattialämmitys ja muut tulisijat. Sitten levitä 3 ohutta kerrosta suojainta, näin että jokainen kerros kuivuu erikseen. Kuivumisaika +20°C-ssa on noin 2-6 tuntia yhden kerroksen osalta. Käsittelyn aikana ei saa lattian lämpötila laskee alle +10°C. Välineenä on hyvä käyttää puhdasta lattianpesumoppia tai harjaa, samalla vältä juonteita ja käytä ehdottomasti puhtaita kenkiä.

Keskimääräiset kustannukset: Riippuen lattian kuormituksesta ja iästä 1l Nano lattiasuojaa noin 12…15 m2pinnalle (kaikkien 3 kerroksen osalta). Lopuksi voi levittää vielä 1-2 lisäkerrosta.

Vaikutusaika: Riippuen kuormituksesta, enintään 3 vuotta.

Puhdistamiseen ja huoltoon suosittelemme OneSystem Nano puhdistusainetta.

Varastointi: 12 kuukautta kuivassa viileässä (ei kylmässä) paikassa suljetussa alkuperäispakkauksessa.

Näytetään kaikki 2 tulosta

Valikko