kalkkeutumisen esto

Suoja-aineen vaikutus on kiinnitetty TÜV Thüringenin toimesta. Vaikutus- ja laadunvalvonta uusitaan vuosittain.

Vaikuttavan aineen valvonnan vahvistusta voit lukea klikkaamalla TÜV merkistä.

Nano suoja lasiselle pinnalle on kemialliselle nanoteknologialle perustuva lasi ja keraamisten pintojen suoja. Näin käsitellyille pinnoille syntyy ”helmiefekti”, joka ei anna veden ja öljyisten nesteiden kiinnittyä ja pinta on helppo puhdistaa. Näin säästät jopa 80% ajasta joka kuluu pintojen puhdistukseen ja puhdistusaineissa kuluvasta rahasta. Ongelmalliset pinnat kuten kattoikkunat tai talvipuutarhan ikkunat pysyvät  suojakäsittelyn ansiosta puhtaana pelkästä sateesta.

Kylpyhuoneen ja keittiön pintoja on helpompi pitää puhtaana. Aurinkopaneeli käyttää aurinkoenergiaa tehokkaammin kun sitä on käsitelty suoja-aineella.

Käsitellyt pinnat puhdistetaan edelleen vain mikrokuituliinalla. Saniteettitilojen pintoja käsitellään pehmeällä puhdistusaineella.

Käyttökohteet: Kylpyhuone, wc, wc-istuimet, keittiö, laatat, ikkunat, talvipuutarha, näyteikkunat, takanlasi, parvekelasit, aurinkopaneelit, vitriinit jne. Nano suoja lasiselle pinnalle on kylmän ja lämmönkestävä.

Vaikutusaika: Riippuu pinnan kuormituksesta, noin 1 vuosi keraamisille pinnoille, noin 3 vuotta ikkunoille ja aurinkopaneeleille.

Keskimääräiset kustannukset: noin 15 ml/m2

Käyttö on helppoa: Levitetään aikaisemmin puhdistetulle pinnalle, annetaan kuivua, kiillotetaan ja tunnin kuluttua on pinta valmis käytettäväksi. Tarkka käyttöohje on tuotteen mukana.

Näytetään kaikki 9 tulosta

Valikko