aurinkopaneelit

One System puhdistusaine on Itsepuhdistuvalla vaikutuksella orgaaninen puhdistusaine aurinkopaneeleihin.

Käyttöalue: Hellävaraisella tiivisteellä on hyvä syväpuhdistusaineen vaikutus ja se liuottaa tehokkaasti likaa ja lietteet foto galvaanisiltä pinnoilta.

Roskat luonnosta, ympäristöstä ja teollisista hetmeteistä vähentää aurinkopaneelin tehoa valon käsittelyssä energiaksi. Estävä kerros on usein silmälle näkymätön, mutta vähentää järjestelmän tehokkuutta jopa 15%. Puhdistamalla paneeleja One System puhdistusaineella, palautuu levyn teho jälleen 100%.

One System puhdistusaine aurinkopaneeleihin sopii myös talvipuutarhojen laseille ja kattoikkunoille.

Ominaisuudet: One System puhdistusaine aurinkopaneeleihin poistaa rasvaa, öljyä, nokea, levät sekä ilmansaasteiden lietteet lasi-, muovi- ja metallipinnoista. One System puhdistusaine aurinkopaneeleihin jättää pinnalle kevyen roskaa hylkivän efektin, joka estää nopeaa likaantumista. One OneSystem puhdistusaine aurinkopaneeleihin imeytyy läpi lian ja mahdollistaa sen suhteellisen helpon puhdistuksen.

Käyttö: OneSystem puhdistusaine aurinkopaneeleihin levitetään puhdistetulle pinnalle. Likaisuuden mukaan puhdista pinta vedellä huuhtelemalla tai hankaa myös tarvittaessa mekaanisesti.

OneSystem puhdistusaine aurinkopaneeleihin laimennetaan vedellä suhteessa 1:10 … 1:70. Tarkka laimennus riippuu lian tyypistä ja likaisuudesta. Ainetta ei suositella käyttää suoraan auringonpaisteessa.

OneSystem puhdistusaine aurinkopaneeleihin soveltuu myös lasipintojen puhdistamiseen, joka on aiemmin käsitelty NANO suoja-aineella. OneSystem puhdistusaine aurinkopaneeleihin sopii huipputeknologian laitteille. Ennen käyttöä suositellaan kuitenkin kokeilla pienellä pinnalla.

Tiedot:
Väri: kellertävä
Muoto: neste
Menekki: yksi litra 50…250 m2
Säilytys: Suojattava jäätymiseltä
Säilyvyys: min. 24 kuukautta

Näytetään kaikki 3 tulosta

Valikko