1. Etusivu
  2. /
  3. Puhdistusaineet
  4. /
  5. Puhdistusainetiiviste OneSystem Nano

Puhdistusainetiiviste OneSystem Nano

32,90 219,90 

Puhdistusaine OneSystem Nano on mieto puhdistusaine, joka kuitenkin monipuolisuutensa ansiosta sopii moneen eri käyttöön. Tuote sisältää nano-osia, jotka ovat omiaan pintojen kyllästesuojaamiselle. Erikoistarjous! Saat ostoksen kylkiäiseksi 1L ruiskupullon!

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa
Osasto: Autot ja muut kulkuneuvot, Pintasuoja-aineet, Puhdistusaineet

Puhdistusainetiiviste OneSystem Nano on mieto puhdistusaine, joka kuitenkin monipuolisuutensa ansiosta sopii moneen eri käyttöön. Tuote sisältää nano-osia, jotka ovat omiaan pintojen kyllästesuojaamiselle. OneSystem Nano liuottaa tehokkaasti rasvan, öljyn ja muun lian vaurioittamatta kohteen pintaa tai aiemmin tehtyä pintasuojausta. Tutkimusten mukaan nano-pintasuoja-aineen elinikä pitenee jopa puolella, kun käsitelty pinta puhdistetaan OneSystem Nano -puhdistusaineella. Tuote on tarkoitettu erityisesti erilaisten ajoneuvojen pintojen puhdistamiseen ja suojaamiseen. OneSystem Nano sopii niin suoja-aineella käsiteltyihin kuin käsittelemättömiin ajoneuvoihin. Tuotetta kehittäessä on huomioitu ajoneuvojen eri ominaisuudet sekä se, miten kyseisen tuotteen käyttö varmistaa optimaalisen puhdistustuloksen. Aineella voidaan käsitellä kaikki ajoneuvon pinnat maalatuista osista ja vanteista avoautojen kattoon. Tällä tuotteella saadaan jopa muoviosat puhdistettua täydellisesti sisältä ja ulkoa. Ajoneuvojen, kuten myös moottoripyörien ja veneiden ohella OneSystem Nano on oivallinen lisäksi muun muassa moottoreiden, keittiökoneiden ja -tasojen sekä kylpyhuoneiden ja WC-tilojen puhdistukseen. Käyttökohteisiin lukeutuvat yhtä lailla lattiamateriaalit (parketti, laminaatti jne.) sekä lasi- ja keramiikkapinnat. Esimerkiksi kylpy- ja pesutilojen huolellinen puhtaanapito ei ole vain ulkoinen seikka, vaan myös hygieniakysymys. Riittävän usein tehty pesu ehkäisee lisäksi likapinttymiä. Puhdistuksen yhteydessä on suositeltavaa käyttää vaikkapa erillistä keittiölle ja kylpyhuoneille tarkoitettua Nanopinnoitetta, joka suojaa pintoja jatkossakin.

Käyttö: Puhdistusainetiiviste OneSystem Nano mukana tulee kätevä 1 litran suihkepullo. Laimennettu tiivisteaine levitetään puhdistettavalle pinnalle ja annetaan vaikuttaa. Vaikutusaika riippuu lian vahvuudesta. Normaalikäytössä laimennus on suhteessa 1:50, eli 1 osa tiivistettä ja 50 osaa vettä. Käsittelyn jälkeen pinnat huuhdellaan lopuksi vedellä. Tuote tulee käyttää vuoden kuluessa avaamisesta. Avaamaton pullo säilyy viileässä varastoituna 3 vuotta.

Valikko