1. Etusivu
  2. /
  3. Puhdistusaineet
  4. /
  5. OneSystem kalkinpoistoaine

OneSystem kalkinpoistoaine

17,90 209,90 

KAMPANJA:
Kun tilaat 2 kpl, saat Nanoprofi®️ mikrokuituliinan veloituksetta.

OneSystem kalkinpoistoaine joka on tarkoitettu kalkkitahrojen poistoon. Kyseiset tahrat syntyvät kovan ja kalsiumpitoisen veden seurauksena. Veden laatu vaihtelee paikkakunnan ja alueen mukaan, samoin siis vesijohtoveden seassa olevan kalkin määrä. Käyttämällä tiivistettä ohjeiden mukaisesti, saa parhaimman tuloksen. Huom! Älä käytä laimentamatonta liuosta! Laimentamalla 1:10 saat yhteensä 5L puhdistusainetta ja 1L hinnaksi tulee vain 2,90€!

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa
Osasto: Puhdistusaineet

OneSystem kalkinpoistoaine joka on tarkoitettu kalkkitahrojen poistoon. Kyseiset tahrat syntyvät kovan ja kalsiumpitoisen veden seurauksena. Veden laatu vaihtelee paikkakunnan ja alueen mukaan, samoin siis vesijohtoveden seassa olevan kalkin määrä. Käyttämällä tiivistettä ohjeiden mukaisesti, saa parhaimman tuloksen. Puhdistusjälki on huomattava, verrattuna etenkin muihin markkinoilla oleviin vastaaviin tuotteisiin. OneSystem kalkinpoistoaine käyttökohteet ovat mm. kylpyhuoneiden seinä- ja lattiakaakelit sekä suihkukaapit ja suihkujen hanat sekä suutinosat.

Kalkki tahrii usein etenkin laattojen saumat ja ne voivat olla vaikeita poistaa muilla keinoilla. Edellä mainittujen ohella tuote sopii erinomaisesti muihinkin pesutiloihin ja sillä voi puhdistaa myös pesualtaat, lavuaarit ja lattiapinnat. Kotitalouksien lisäksi OneSystem on suosittu ammattilaistenkin keskuudessa ja se on käytössä esimerkiksi hotelleissa, ravintoloissa, huoltoasemilla sekä ostoskeskuksissa.

Käyttö: OneSystem kalkinpoistoaine on tiivistetuote ja se laimennetaan vedellä suhteessa 1:3, tarvittaessa jopa 1:5. Tuotetta ei saa käyttää laimentamattomana. Puhdistettava kohde tai pinta käsitellään esimerkiksi sienellä ja aineen annetaan vaikuttaa hetki. Sen jälkeen se pestään tai pyyhitään pois. Avattu tuotepakkaus on käytettävä 6-12 kuukauden sisällä. Huom! Älä käytä laimentamatonta liuosta!

Muuta huomioitavaa: R34: Syövyttävää. S26: Roiskeet silmistä huuhdeltava välittömästi runsaalla vedellä ja hakeuduttava lääkärin hoitoon. Koostumus: <5 % ei-ionisia pinta-aktiivisia aineita, 10–25 % fosforihappoa, 10–25 % typpihappoa. Tuotetta säilytetään viileässä ja kuivassa varastotilassa, ei lasten ulottuville. Suojattava jäätymiseltä. Oikein käytettynä ohjeiden mukaisesti tuote ei aiheuta terveyshaittoja. Valmistettu Saksassa.

Valikko