1. Etusivu
  2. /
  3. Puhdistusaineet
  4. /
  5. OneSystem K1 yleispuhdistusainetiiviste

OneSystem K1 yleispuhdistusainetiiviste

49,90 389,90 
Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa
Osasto: Puhdistusaineet

OneSystem K1 yleispuhdistusainetiiviste on tehokas kodin puhdistaja, jolla koko kotitalouden pitää puhtaana ja raikkaana. Miedosti tuoksuva yleispuhdistusaine on vesiliukoinen ja erittäin nopeasti syväpuhdistava tuote. Tämä tuote on biohajoava tiiviste, joka täyttää vaaditut pesu- ja puhdistusaineiden säädökset. Biohajoavuudella tarkoitetaan tuotetta, jonka raaka-aineet pilkkoutuvat pienemmiksi yhdisteiksi, kuten hiilidioksidiksi, vedeksi ja mineraalisuoloiksi. OneSystem K1 tuote on lisäksi hajuton, myrkytön ja tulenkestävä, eikä aiheuta korroosiota. Esimerkiksi jotkin puhdistustuotteet sisältävät kloridia, joka aiheuttaa korroosiota mm. betonipinnoille. Monipuolinen K1 puhdistusaine sopii monille eri materiaaleille ja pinnoille, korvaten useat aiemmin käytetyt pesutuotteet. Näin säästyy sekä rahaa että varastotilaa!

OneSystem K1 yleispuhdistusaine toimii erityisesti öljyn ja rasvan poistamiseen sekä noki- ja mustejälkien ja muiden tahrojen puhdistamiseen. Tuote on todettu toimivaksi esimerkiksi suurkeittiöissä, elintarviketeollisuudessa sekä autoalalla ja eri tyyppisissä työpajoissa. K1 puhdistusainetiivisteen käyttökohteisiin kuuluvat mm. erilaiset koneet ja moottorit, keittiöiden pinnat, kuten katot, lattiat sekä seinät. OneSystem K1 tiiviste laimennetaan vedellä suhteessa 1:1, tarvittaessa jopa 1:25 (puhdistuskoneissa suhde tarpeen mukaan 1:10-1:100). Puhdistusliuos levitetään pestävälle pinnalle esimerkiksi harjalla tai sienellä ja annetaan vaikuttaa. Vaikutusaika riippuu pinnan likaisuudesta. Yleisesti lika liukenee hetkessä, mutta sitkeämpien likajälkien kohdalla vaikutusaika voi olla 15 minuuttiakin. Lopuksi pesty pinta huuhdellaan vedellä. Mekaanista pesua tarvitaan harvoin. Pintapesun ohella puhdistettavan kohteen voi upottaa OneSystem K1 liuosämpäriin ja sen jälkeen tarvittaessa käsitellä vielä harjalla sekä huuhdella ohjeistetusti. Muuta huomioitavaa: OneSystem K1 yleispuhdistusainetiiviste ei kuulu vaarallisiin aineisiin. PH-arvo on 10,5-11,4. Väärinkäytön mahdollisuus on käytännössä olematon, mutta on suositeltavaa kokeilla tuotetta ennen käyttöä pienelle alueelle. Mikäli tuotetta käytetään suljetussa tilassa, on varmistettava riittävä ja toimiva ilmanvaihto.

Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ainetta levitettäessä on tupakointi kielletty, samoin syöminen ja juominen. Herkkäihoisten tulee käyttää suojakäsineitä. K1 puhdistusainetta ei saa sekoittaa muiden tuotteiden kanssa. Vältettävä iho ja silmäkosketusta sekä tuotteen joutumista limakalvoille.

 

Valikko