1. Etusivu
 2. /
 3. Pintasuoja-aineet
 4. /
 5. Nanoprofi® – Nanopinnoite keinotekoisille pinnoille

Nanoprofi® – Nanopinnoite keinotekoisille pinnoille

79,90 149,90 
Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa
Osasto: Autot ja muut kulkuneuvot, Pintasuoja-aineet

Nanoprofi® -pinnoite keinotekoisille pinnoille on korkealaatuinen ja ammattilaistason piipohjainen suoja-aine keinotekoisille pinnoille. Tuote on kehitetty yhteistyössä autoalan ammattilaisten kanssa. Se on ihanteellinen kaikille sileille muovikohteille sekä GRP-pinnoille. Nanoprofi® sopii käytettäväksi kaikille autoille, hevostrailereille, perävaunuille sekä veneiden, pvc:llä ja matkailuautojen muovisille pinnoille. Tuote tarjoaa optimaalisen suojan säätä vastaan sekä erinomaisen UV-suojan. UV-säteily vaikuttaa pinnan värin kirkkauteen sekä kiiltoon. Pintamateriaalit imevät itseensä UV-säteilyn lisäksi ilmansaasteita ja maantielikaa, jotka vahingoittavat pintaa vähitellen. Ilman happi yhdessä UV-säteilyn kanssa aiheuttavat muovipinnalle pieniä hilseileviä halkeamia edeten syvemmälle kerroksiin. Pesuun ennen pinnoitekäsittelyä sopii esimerkiksi monipuolinen mieto OneSystem Nano -puhdistusaine. Lasikuidussa ulkokerros on useasti tehty gel coatista, joka ei käyttäydy samalla tavalla kuin vaikkapa auton pintamaali. Hevosen näkökulmasta lämpöeristetty lasikuitu on miellyttävä, sillä se pitää hyvin pakkasen ja helteen loitolla. Ennakoiva puhdistus ja pinnoitekäsittely Nanoprofi® -aineella on siis tässäkin erinomainen vaihtoehto!

Tuotteen vaikutusaika on noin 2-3 vuotta ja jopa 5 vuotta asuntovaunun kohdalla. Nanoprofi® -pinnoite voidaan levittää käsin, mutta kiillotuskoneen tai eksentrisen hiomakoneen käytöstä on apua suurilla pinnoilla. Huomioi kiillotuskoneen turvallinen ja asianmukainen käyttö. Lyhyesti kerrottuna kiillotuskoneita on kahdenlaisia: rotary- ja epäkeskokone.

Käyttö: Nanoprofi® -pinnoiteainesisältää liuotinta. Suositeltava asennuslämpötila +0-60 ° C astetta.

 • Hylkii voimakkaasti likaa
 • Täydellinen suoja likaantumista vastaan
 • Kestää voimakasta mekaanista kulutusta
 • Tehokas UV-suoja sävyn haalistumista vastaan
 • Parantaa lakatun pinnan kiiltoa

  Puhdistus

  Pese huolellisesti käsiteltävä pinta ja poista siitä kaikki epäpuhtaudet ja jäämät. Suosittelemme ensiksi OneSystem alkoholipohjaisella esipuhdistusaineella jotta saadaan poistettua kaikki jäämät ennen käsittelyä.

  Pinnoitus

  Pintojen on oltava puhtaita ja kuivia. Käytä pinnoitteen levittämiseen kiillotuskonetta joka on varustettu medium kiillotustyynyllä. Pinnoite asennetaan käyttäen keskinopeutta (esim. 3/6) ja lievästi painaen. Levittämisen jälkeen jätä pinta 10 minuuttiksi, jotta pinnoite voi reagoida pinnan kanssa. Sitten kiillota pinta kiillotuskoneella käyttäen hienoa kiillotustyynyä (fine polishing) sekä käyttäen kohtalaista painetta. Tämän jälkeen poistetaan kaikki ylimääräinen pinnoite puhtaalla mikrokuituliinalla käyttäen pyörivää liikettä. Tuotteen riittoisuus on noin 20 ml / m2.

Valikko