1. Etusivu
  2. /
  3. Pintasuoja-aineet
  4. /
  5. Nanoprofi® 15 vuoden Nano kivisuoja-aine

Nanoprofi® 15 vuoden Nano kivisuoja-aine

54,90 409,90 
Nanoprofi® 15 vuoden nano-kivisuoja-aine on tarkoitettu suojaamaan kiviainespintoja mekaanisilta naarmuilta, sekä rajoittamaan levän ja sammaleen kasvua. Korkea kulutuskestävyys.

Käyttökohteet:

  • betoni / mineraalirappaus / huokoiset betoni kivet
  • Kalkkikivi / hiekkakivi
  • Huokoinen graniitti / marmori
  • Kattotiilet
Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa
Osasto: Kivipinnoille ja betonille, Kromille ja ruostumattomille, Pintasuoja-aineet

Nanoprofi® 15 vuoden nano kivisuoja-aine on tarkoitettu suojaamaan kiviainespintoja mekaanisilta naarmuilta, sekä rajoittamaan levän ja sammaleen kasvua. Tämä pinnansuojausaine antaa pitkäaikaisen suojan ja sillä käsitellyt kohteet voidaan jatkossa puhdistaa vain vedellä sekä harjalla. Pinnoitesuojauksella on monenlaisia hyötyjä, kuten se, ettei öljy pääse enää imeytymään betoni- tai sementtilattiaan. Nanoprofi® 15 vuoden nano-kivisuoja-aine on myös ihanteellinen suoja bakteereita ja muita mikrobeja vastaan, aiheuttamatta ulkonäkömuutoksia pinnoissa. Jatkossa puhdistukseen ei tarvita kemikaaleja tai vahvoja puhdistusaineita. Pinnoitekäsitellyt pinnat voidaan puhdistaa vain pelkällä vedellä. Näin tulevaisuudessa säästyy sekä aikaa että rahaa. Nimensä mukaisesti Nano kivisuoja-aineella tehty käsittely kestää pinnalla jopa 15 vuoden ajan, muodostaen pitkäkestoisen suojan likaa vastaan. Tuote suojaa myös pahamaineisilta punaviinitahroilta! Tiesitkö muuten, että punaisen värin viinille antaa rypäleiden kuori.

Käyttö: Levitä Nano kivisuoja-ainetta ruiskulla, sudilla tai telalla. Aineen riittoisuus riippuu pinnan imukyvystä, noin 30-500 ml / m2  Pinta kuivuu noin tunnissa ja on valmis käytettäväksi vuorokauden kuluttua. Lattiapinta on käyttövalmis 1-2 tunnin kuluttua, mutta ulkotilojen käsitellyt kohteet tulisi suojata sateelta ensimmäiset 24 tuntia. Ainetta ei saa levittää alle +6 °C asteen lämpötilassa. Tuote säilyy viileässä paikassa avaamattomana alkuperäispakkauksessa vuoden ajan. Tarkka käyttöohje tulee tuotteen mukana.

!!! Käytettäessä tuotetta: Pidä ehdottomasti suojakäsineitä! Ei sovellu kiillotetuille ja vähän imukykyisille pinnoille. Niihin suosittelemme suoja-ainetta Nano kivi premiumia.

Valikko