1. Etusivu
 2. /
 3. Tekstiileille ja nahalle
 4. /
 5. Nanopinnoite Tekstiileille Nanoprofi®

Nanopinnoite Tekstiileille Nanoprofi®

34,90 84,90 

Edut:

 • Helppo käsitellä
 • Hengittävyys säilyy
 • Sopii kaikille tekstiileille
 • Pitkäkestoinen suoja tekstiileille
 • Epäpuhtaudet voi vain huuhtaista pois
 • Estää tee-, kahvi- ja punaviinitahrat jne
 • Pitkäkestoinen suoja tekstiileille vettä, likaa ja rasvaa vastaan
Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa
Osasto: Pintasuoja-aineet, Tekstiileille ja nahalle

Nanopinnoite Tekstiileille Nanoprofi® on erityinen pitkäaikaisesti suojaava impregnointiaine tekstiilimateriaaleille. Nanopinnoite on tekstiili- ja nahkatuotteiden käsittelyyn tarkoitettu tuote, joka muodostaa muuttamalla käsiteltävän pinnan pintajännitystä vettä ja likaa hylkivän suojan. Pinnoite antaa myös pitkäkestoisen suojan ja epäpuhtaudet voidaan pyyhkiä helposti pois. Pinnoitekäsittely toimii ennalta ehkäisevänä toimintana, sillä jatkossa säästyy aikaa ja rahaa, kun pesuaineita ei juuri tarvita. Uudenlainen nanoteknologia suojaa vaatteita, muuttamatta kuitenkaan materiaalin ulkonäköä, väriä tai läpipäästävyyttä. Nanopinnoite on läpinäkyvä ja käsittely voidaan tarvittaessa huoletta toistaa. Riippuen käsitellyn materiaalin kuormituksesta, pinnoite kestää enintään noin vuoden. Käsitellyt materiaalit voi pestä myöhemmin myös käyttäen pehmeää puhdistusainetta, kuten miedolla OneSystem -puhdistusaineella.

Erinomaisia käyttökohteita tälle tuotteelle ovat esimerkiksi huonekalut ja sisustustekstiilit (verhot, matot, pöytäliinat jne.), puutarhakalusteiden tekstiiliosat, teltat ja katokset sekä kaikki vaatekappaleet, kuten myös moottoripyöräilijän varusteet. Lapsiperheissä suojakäsiteltäviä asioita on varmasti helppo luetella enemmänkin. Esimerkiksi talvihaalarit, turvaistuimet ja auton penkit, lastenhuoneen matot ja niin edelleen. Pinnoitekäsitellyt haalarit kestävätkin sitten paremmin vesileikit päiväkodin kuralätäköissä ja ovat vaivattomammat laittaa kuivumaan illalla. Haalarit ovat valmiit taas seuraavan päivän seikkailuihin.

Nanopinnoite suojaa kaiken lian ja nesteen ohella lisäksi tee-, kahvi- sekä punaviinitarhoilta. Muita hyviä käyttökohteita pinnoitteelle voi hakea myös harrastuksista, varsinkin niistä ulkona toteutettavista. Ihmisten ohella ulkovaatteita käyttävät lisäksi koirat ja hevoset. Yhtä lailla koirat puetaan kurahaalareihin. Käsitellyt haalarit on helppo puhdistaa vain vedellä tai pehmeällä puhdistusaineella ja laittaa kuivumaan. Hevosten loimet tarvitsevatkin hieman enemmän nanopinnoiteainetta, mutta käsittelyn jälkeen säästyy aikaa ja rahaa, kun uusia sade- ja talviloimia ei tarvitse ostaa jatkuvalla syötteellä. Nämä kaikki kun suihkuttaa tai pyyhkii Nanopinnoitteella, saa loimet kuivatettua kätevästi valmiiksi seuraavan päivän ulkoilulle.

Käyttö: Ennen Nanopinnoitteen käyttöä käsiteltävä vaatekappale tai muu kohde on oltava täysin puhdas. On hyvä tarkistaa, ettei myöskään pesuainejäämiä ole. Tuote levitetään käsiteltävälle kohteelle suihkuttaen tai vaihtoehtoisesti upottamalla aineeseen esim. ämpäriin. Huonosti kosteutta imeville materiaaleille Nanopinnoitetta kannattaa levittää nestettä hylkivällä kankaalla tai sienellä. Pinta tulee olla käyty läpi kokonaan tasaisesti pinnoiteaineella, jotta maksimaalinen hyöty saavutetaan.

Ihanteellinen kuivumislämpötila on +15-25 °C asteessa. Parhaimmillaan päällinen on käyttövalmis noin vuorokauden kuluttua. Kuivumisen aikana on huolehdittava tilan hyvästä tuuletuksesta. Nanopinnoite on suhteellisen riittoisaa, riippuen materiaalin imukyvystä käsittelyyn menee noin 50-100 ml/m2.

Valikko