1. Etusivu
  2. /
  3. Pintasuoja-aineet
  4. /
  5. Nanopinnoite puu ja kivipinnoille

Nanopinnoite puu ja kivipinnoille

39,90 319,90 

Edut:

  • Hengittävyys säilyy
  • Sopii myös huokoisille pinnoille
  • Estää puupinnan kulumisen sään vuoksi
  • Pitkäkestoinen suoja vettä, likaa, rasvaa ja öljyä vastaan
Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa
Osasto: Kivipinnoille ja betonille, Pintasuoja-aineet, Puunsuoja-aineet

Nanopinnoite puu ja kivipinnoille tarkoitettu Nanopinnoite on vesipohjainen ja kosteutta hylkivä pinnansuojausaine. Aine antaa käsitellyille pinnoille ennalta ehkäisevän suojan vettä, likaa ja öljyä vastaan. Nanopinnoite on läpinäkyvä, hengittävä, suojaa happosateelta sekä UV-säteilyltä. Tuotteen vaikutusaika on max 3 vuotta.

Puutarhakalusteiden huolto unohdetaan usein, sillä penkit ja pöydät jäävät helposti kesämökin pihalle talveksi. Kuitenkin puhdistamalla ja käsittelemällä estetään kalusteiden maalien haalistuminen tai muu halkeilu. Puiset puutarhakalusteet on saatettu käsitellä öljyllä tuotantovaiheessa, mutta jälki häviää luonnollisesti käytön yhteydessä. Siksi uusi käsittely Nanopinnoitteella on suositeltavaa. Nanopinnoitteen käyttö on vaivatonta. Ainetta suihkutetaan Sumutinpullolla tai levitetään esimerkiksi rätillä puhdistetulle, käsiteltävälle pinnalle. Sivupintoja ei tarvitse peittää, sillä pinnoite ei jätä jälkiä. Hyvin vaalealla puupinnalla tuotetta kannattaa testata ensin pienelle alueelle. Pinnoite ei kuitenkaan kestä tilanteessa, jossa vettä kaadetaan suoraan kohteen pinnalle.

Muuta huomioitavaa: Nanopinnoitteen riittoisuus riippuu käsiteltävän pinnan imukyvystä, noin 100-200 ml/m2. Käsitellyn pinnan tulee antaa kuivua +15-20 °C lämpötilassa ja se on kuiva 1-2 tunnin kuluessa. Hylkivä pinta muodostuu noin 4 tunnissa. Tuotetta ei saa levittää pinnoille alle +5 °C lämpötilassa. Tarkempi käyttöohje tulee tuotteen mukana. Säilyy alkuperäispakkauksessa ja viileässä paikassa min. 6 kuukautta

Käyttökohteet: Autokatokset, puuaidat, puutarhakalusteet, luonnon- ja tekokeinokivi, kuisti ja portaikon kaiteet, keraamiset astiat, kiviveistokset jne.

     

Valikko