1. Etusivu
  2. /
  3. Pintasuoja-aineet
  4. /
  5. Nanopinnoite puu ja kivipinnoille extra

Nanopinnoite puu ja kivipinnoille extra

49,90 364,90 

Edut:

  • Hengittävyys säilyy
  • Sopii myös huokoisille pinnoille
  • Estää puupinnan kulumisen sään vuoksi
  • Pitkäkestoinen suoja vettä, likaa, rasvaa ja öljyä vastaan
Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa
Osasto: Kivipinnoille ja betonille, Kromille ja ruostumattomille, Pintasuoja-aineet, Puunsuoja-aineet

Puu ja kivipinnoille tarkoitettu Nanopinnoite on liuotinpohjainen ja kosteutta hylkivä pinnansuojausaine. Aine antaa käsitellyille pinnoille ennalta ehkäisevän suojan vettä, likaa ja öljyä vastaan. Nanopinnoite on läpinäkyvä, hengittävä, suojaa happosateelta sekä UV-säteilyltä. Tuotteen vaikutusaika on max. 6 vuotta. Nanopinnoitteen käyttö on vaivatonta. Ainetta suihkutetaan Sumutinpullolla tai levitetään esimerkiksi rätillä puhdistetulle, käsiteltävälle pinnalle. Ennen pinnoituskäsittelyä kohteen puhdistukseen suosittelemme käytettäväksi mietoa OneSystem Nano-puhdistusainetta. Sivupintoja ei tarvitse peittää, sillä pinnoite ei jätä jälkiä. Hyvin vaalealla puupinnalla tuotetta kannattaa testata ensin pienelle alueelle. Pinnoite ei kuitenkaan kestä tilanteessa, jossa vettä kaadetaan suoraan kohteen pinnalle.

Muuta huomioitavaa: Nanopinnoitteen riittoisuus riippuu käsiteltävän pinnan imukyvystä, noin 150-250 ml/m2. Käsitellyn pinnan tulee antaa kuivua +15-20 °C lämpötilassa ja se on kuiva 1-2 tunnin kuluessa. Hylkivä pinta muodostuu noin 4 tunnissa. Tuotetta ei saa levittää pinnoille alle +5 °C lämpötilassa. Tarkempi käyttöohje tulee tuotteen mukana. Säilyy alkuperäispakkauksessa ja viileässä paikassa min. 6 kuukautta

Käyttökohteet: Autokatokset, puuaidat, puutarhakalusteet, luonnon- ja tekokeinokivi, kuisti ja portaikon kaiteet, keraamiset astiat, kiviveistokset jne.

 

Valikko