1. Etusivu
  2. /
  3. Pintasuoja-aineet
  4. /
  5. Nanopinnoite auton maalipinnalle

Nanopinnoite auton maalipinnalle

29,90 139,90 

Pintasuojausaine Nano Lakka & Vanteet perustuu kemialliseen nanoteknologiaan. Näin käsitellyille pinnoille syntyy ”helmiefekti”, joka ei anna veden ja öljyisten nesteiden kiinnittyä.  Auton ja moottoripyörän pinta on helppo puhdistaa.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa
Osasto: Autot ja muut kulkuneuvot, Pintasuoja-aineet

Nanopinnoite auton maalipinnoille perustuu kemialliseen nanoteknologiaan. Aine muodostaa vedeltä ja lialta suojaavan kerroksen muuttamalla käsiteltävän pinnan pintajännitystä. Pinnoite antaa pitkäkestoisen suojan ja epäpuhtaudet voidaan pyyhkiä helposti pois. Käsittelyn jälkeen kohteen pinnalle syntyy ns. helmiefekti, jonka ansiosta nesteet eivät tartu. Auto tai moottoripyörä on jatkossa vaivatonta puhdistaa. Pinnoitekäsittely toimii ennalta ehkäisevänä toimintana, sillä jatkossa säästyy aikaa ja rahaa, kun jatkuvaa pesua ei tarvita. Maalipinta hylkii likaa ja saa samalla helmiäismäisen syvän kiillon. Auton kromipinnoille löytyy myös omat tuotteensa. Tutustumisen arvoinen on esimerkiksi kokonainen Nanopinnoitesarja. Tuote antaa kestävän nanopinnoitteen, jonka vaikutusaika on enimmillään yhden vuoden. Nanopinnoite kestää hyvin voimakasta mekaanista kulutusta ja tarjoaa tehokkaan UV-suojan. Auton maalipinta kärsii etenkin UV-säteilystä, joka vaikuttaa värin kirkkauteen sekä kiiltoa. Maali imee itseensä UV-säteilyn lisäksi ilmansaasteita ja maantielikaa, jotka vahingoittavat pintaa vähitellen tehostaen lian vaikutusta. Vahingoittunut pinta on myös herkempi naarmuuntumaan. Säännöllinen pesu auttaa jo paljon, ihanteellinen pesuväli olisi kahden viikon välein. Maalipinnan vaurioita pystytään vielä helposti korjaamaan, mikäli ne ulottuvat korkeintaan päällimmäisiin kerroksiin.

Käyttö: Nanopinnoitteen käyttö on erittäin yksinkertaista. Aine levitetään puhdistetulle pinnalle ja annetaan kuivua. Puhdistamiseen oivallinen tuote on OneSystem alkoholipohjainen esipuhdistusaine. Tämän jälkeen kuivaa pinta puhtaalla pyyhkeellä tai rätillä. Pintaan ei kannata enää koskea, jotta sormenjäljiltä vältytään. Levitä sinisellä levitysliinalla Nanopinnoitetta ohut kerros käsiteltävälle kohteelle. Noin 10 minuutin kuluttua kiillota pinta huolellisesti valkoisella kiillotusliinalla. Tunnin kuluttua suojakerros saavuttaa hylkivän ominaisuutensa ja pinta on käyttövalmis. Lopullisen tuloksen ja maksimaalisen kiillon saa, kun pinta kiillotetaan vielä kuivalla mikrokuituliinalla.

Nanopinnoitteen riittoisuus on noin 15 ml / m2. Tuotetta ei saa käyttää alle +10 °C asteen lämpötilassa, eikä niin ikään yli +30 °C asteesedut:

  1. Hylkii voimakkaasti likaa
  2. Helmiäisenomainen syvä kiilto
  3. Täydellinen suoja likaantumista vastaan
  4. Kestää voimakasta mekaanista kulutusta
  5. Tehokas UV-suoja

 

 

Valikko