1. Etusivu
  2. /
  3. Pintasuoja-aineet
  4. /
  5. Nano lattiasuoja-aine sisätiloihin

Nano lattiasuoja-aine sisätiloihin

49,90 394,90 

edut:

  1. Hylkii voimakkaasti likaa
  2. Täydellinen suoja likaantumista vastaan
  3. Kestää voimakasta mekaanista kulutusta
  4. Tehokas UV-suoja

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa
Osasto: Lattiasuoja-aineet, Pintasuoja-aineet

Nano lattiasuoja-aine antaa sisätilan pinnoille kestävän, likaa hylkivän suojan. Lattia saa pitkäkestoisen kiillon tulematta kuitenkaan liukkaaksi. Pinnoite on kulutusta kestävä ja säästää pintoja. Nano-lattiasuoja-aineella käsitelty pinta ei kulu jalkineiden vaikutuksesta, kestää kenkien korot ja kumipohjat sekä puhdistuksen lattiapesurilla. Pinta jää vesihöyryä läpäiseväksi ja kestää voimakasta mekaanista kulutusta tarjoten myös tehokkaan UV-suojan. Pinnoite säilyy jopa 3 vuoden ajan riippuen lattian kuormituksesta.

Tuote sopii käytettäväksi esimerkiksi erilaisille kivipinnoille, tiilille, laminaatille ja parketille, korkille, muovimatoille ja PVC-pinnoille sekä teollisessa tai kaupallisessa käytössä olevien kiinteistöiden lattioille. Laminaattilattia, kuten myöskään parketti, ei kestä kovinkaan märkää pesua, vaan se on parempi puhdistaa varovaisesti. Joskus pelkkä imurointi on riittävä. Tahrat kannattaa poistaa mahdollisimman pian, sillä tiukasti kuivunut tahra on mahdotonta saada pois laminaateilta ilman naarmujen syntymistä. Lisäksi kosteus aiheuttaa parkettiin ikäviä tummentumia.

Käyttö: Käsiteltävä pinta tulee puhdistaa ensin huolellisesti. Tähän sopii erinomaisesti OneSystemin alkoholipohjainen esipuhdistusaine. Tämän jälkeen kuivaa pinta puhtaalla pyyhkeellä tai rätillä. Pintaan ei kannata enää koskea, jotta sormenjäljiltä vältytään. Ennen Nano-lattiasuoja-aineen levitystä lattialämmitys tulee kytkeä pois päältä, samoin sammuttaa mahdolliset tulisijat. Ainetta levitetään kolme ohutta kerrosta siten, että jokaisen kerroksen annetaan kuivua erikseen. Levittämiseen käy hyvin puhdas lattiamoppi tai -harja. Näin pintaan ei jää juovia tai epätasaisuuksia. Nano lattiasuoja-aine kuivuu +20 °C asteen lämpötilassa noin 1-3 tunnin kuluessa per levitetty kerros. Käsittelyn aikana lattian lämpötila ei saa laskea alle +10 °C asteen.

Nano lattiasuoja-aineen riittoisuus riippuu lattian kuormituksesta ja iästä, mutta 1 litran aine riittää kolmen kerroksen osalta noin 12-15 m2 alueelle. Lopuksi voi vielä levittää 1-2 lisäkerrosta. Tuote säilyy avaamattomana alkuperäispakkauksessa ja viileässä paikassa vuoden ajan.

Valikko