1. Etusivu
  2. /
  3. Pintasuoja-aineet
  4. /
  5. Nano lattiasuoja-aine sisä ja ulkokäyttöön

Nano lattiasuoja-aine sisä ja ulkokäyttöön

59,90 499,90 

edut:

  1. Hylkii voimakkaasti likaa
  2. Täydellinen suoja likaantumista vastaan
  3. Kestää voimakasta mekaanista kulutusta
  4. Tehokas UV-suoja

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa
Osasto: Lattiasuoja-aineet, Pintasuoja-aineet

 

Nano lattiasuoja-aine antaa niin sisä kuin ulkotilojenkin pinnoille kestävän, likaa hylkivän suojan, joka helpottaa myös puhdistamista. Lattian rakenne tulee paremmin esille, samoin pinnan väri. Pinnoite on kulutusta kestävä ja säästää pintoja. Pinta jää vesihöyryä läpäiseväksi ja kestää voimakasta mekaanista kulutusta tarjoten myös tehokkaan UV-suojan. Usein ulkoterassit kärsivät auringonpaisteesta, jolloin maalipinta alkaa halkeilla. Osa puulajeista tummuu UV-säteilyn vaikutuksesta ja käsitelty taas harmaantuu. Puun pintakerros saattaa myös hajota ajan kuluessa. Tätä kutsutaan alan tuntijoiden mukaan kuitukadoksi, sillä puun kuidut yhdessä pitävä ligniini vaurioituu. UV-säteilyn määrä vaihtelee alueen sekä vuoden ajan mukaan. Nano-lattiasuoja-aineen pinnoite säilyy jopa 3 vuoden ajan riippuen lattian kuormituksesta.

Tuote sopii käytettäväksi esimerkiksi erilaisille kivipinnoille, tiilille, laminaatille ja parketille, korkille, muovimatoille ja PVC-pinnoille sekä teollisessa käytössä olevien kiinteistöiden lattioille. Sisätiloissa asennettu laminaattilattia, kuten myöskään parketti, ei kestä kovinkaan märkää pesua, vaan se on parempi puhdistaa varovaisesti. Joskus pelkkä imurointi on riittävä. Tahrat kannattaa poistaa mahdollisimman pian, sillä tiukasti kuivunut tahra on mahdotonta saada pois laminaateilta ilman naarmujen syntymistä. Lisäksi kosteus aiheuttaa parkettiin ikäviä tummentumia. Toisin kuin parketista, laminaatilta voi toki naarmut hioa pois. Niin tai näin, tässäkin ennalta ehkäisy on avainsana. Tästä syystä Nano-lattiasuoja-aine on ehdottoman suositeltava suoja laminaattipinnoille. Siten jatkossa ei uusia naarmuja pääse syntymään kovinkaan kevyesti.

Käyttö: Käsiteltävä pinta tulee puhdistaa ensin huolellisesti. Tähän sopii erinomaisesti OneSystem K1 -yleispuhdistusainetiiviste. Tämän jälkeen kuivaa pinta puhtaalla pyyhkeellä tai rätillä. Pintaan ei kannata enää koskea, jotta sormenjäljiltä vältytään. Ennen Nano-lattiasuoja-aineen levitystä lattialämmitys tulee kytkeä pois päältä, samoin sammuttaa mahdolliset tulisijat. Ainetta levitetään kolme ohutta kerrosta siten, että jokaisen kerroksen annetaan kuivua erikseen. Levittämiseen käy hyvin puhdas lattiamoppi tai -harja. Näin pintaan ei jää juovia tai epätasaisuuksia. Nano lattiasuoja-aine kuivuu +20 °C asteen lämpötilassa noin 2-6 tunnin kuluessa per levitetty kerros. Käsittelyn aikana lattian lämpötila ei saa laskea alle +10 °C asteen.

Nano lattiasuoja-aineen riittoisuus riippuu lattian kuormituksesta ja iästä, mutta 1 litran aine riittää kolmen kerroksen osalta noin 12-15 m2 alueelle. Lopuksi voi vielä levittää 1-2 lisäkerrosta. Tuote säilyy avaamattomana alkuperäispakkauksessa ja viileässä paikassa vuoden ajan.

Valikko