1. Etusivu
  2. /
  3. Puhdistusaineet
  4. /
  5. Kylpyhuoneen puhdistusaine HB

Kylpyhuoneen puhdistusaine HB

34,90 239,90 

Käyttökohteet: OneSystem HB puhdistusaineen on todettu toimivan erityisen hyvin vaativimmissa olosuhteissa, kuten sairaaloissa ja kun sopii erinomaisesti käytettäväksi kivi- ja muovipinnoille, lasitukselle, lakatuille kohteille sekä ruostumattomille pinnoille ja kromille. toutuslaitoksissa, kylpyhuoneet ja WC-tilat teollisuudessa sekä uimahalleissa ja altaissa.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa
Osasto: Puhdistusaineet

OneSystem HB Puhdistusainetiiviste on tarkoitettu keraamisten laattojen käsittelyyn ja se on suolahappovapaa. Tuote poistaa tehokkaasti pinttyneen rasvan, ruosteen ja lian sekä kalkkisaostumat. Lisäksi OneSystem HB puhdistusaineen on todettu toimivan erityisen hyvin vaativimmissa olosuhteissa, kuten sairaaloissa ja kunSopii erinomaisesti käytettäväksi kivi ja muovipinnoille, lasitukselle, lakatuille kohteille sekä ruostumattomille pinnoille ja kromille. toutuslaitoksissa, kylpyhuoneet ja WC-tilat teollisuudessa sekä uimahalleissa ja -altaissa.

Käyttö: OneSystem HB puhdistusainetiiviste laimennetaan veteen lian tyypistä riippuen jopa suhteella 1:15. Aine levitetään puhdistettavaan pintaan käsin tai painepesurilla ja annetaan vaikuttaa 5-10 minuuttia. Sen jälkeen se huuhdellaan vedellä. Huom! Tuotetta ei saa käyttää laimentamattomana lasitettuun pintaan! Ennen käyttöä tuotetta tulee kokeilla pienelle alueelle. Mikäli OneSystem HB puhdistusainetta käytetään suljetussa tilassa, on varmistettava toimiva ilmanvaihto.

Tuotetta käytettäessä herkkäihoisten tulee pitää suojakäsineitä. Ainetta levitettäessä tupakointi, syöminen ja juominen on kiellettyä. Vältettävä tuotteen joutumista limakalvoille sekä muuta iho- ja silmäkosketusta. Ainetta ei saa sekoittaa muiden tuotteiden kanssa.

Muuta huomioitavaa: OneSystem HB -puhdistusainetiiviste säilyy vuoden ajan kuivassa ja viileässä tilassa, suljettuna alkuperäispakkauksena. Avattu pakkaus tulee käyttää 1-3 kuukauden kuluessa. 15–30 % fosfaatit, <5 % ei-ioniset tensidit, hajusteet. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Myyjä ei vastaa vastoin tuotteen käyttöohjeita tehdyn käsittelyn aiheuttamista mahdollisista vaurioista.

Valikko